Az ikerbabák életükben először veszekednek, az anyukának ezt sikerült megörökítenie

Minden édesanya azt szeretné, ha minél több emléket gyűjthetne a gyermekeiről, a most következő videót egy édesanya készítette az ikerlányairól.

A két gyerek egymás mellett ül, de csak az egyiknek a szájában van cumi, ebből adódott az úgymond veszekedés a két kicsi között. A jobb oldalon ülő kislány nem örül annak, hogy csak a testvére szájában lehet a lila cumi, ezért gondolkodás nélkül kiveszi a szájából, mert neki kell.

Mindenki tudja, hogy a gyerekeknél általában a cumi egy olyan dolog amit nagyon szeretnek és semmiért sem válnának meg tőle. A bal oldalon ülő kislány akit a testvére megkárosított felemeli a hangját és visszaveszi tőle a cumit. A gyerekek édesanyja kicsit távolabbról figyeli őket, közben elkészíti a videót róluk. Álmában sem gondolta volna, hogy a gyerekei első veszekedését sikerül megörökítenie.

A kislány akit megfosztottak az értékes cumijától a tekintetével az édesanyjához fordul, könnyes szemekkel, sikoltozva várja a segítséget. Hosszú harcok után a bal oldali kislány elsajátítja a cumit és ezek után mindig elfordítja a fejét amikor a testvére a cumija után nyúl. Még nagyobb sírás kerekedik a jobb oldali kislány részéről, bármennyire is szeretné visszaszerezni a cumit minden hiábavaló. Lassan a forgatás véget ért, de a két kislány közötti harc még biztosan folytatódott.

A tökéletes megoldás erre a problémára az lenne, ha az anyuka két egyforma cumit adna a gyerekeknek és akkor a veszekedés biztosan véget érne.