A kisujjunk hosszúsága sok mindent elárul rólunk! Meglepő, ezt nem is gondoltam!

Biztosan mindenki megfigyelte már, hogy a kisujj minden embernél más méretű. Vajon mit jelenthet ez?

Régebben az emberek tenyérjóshoz fordultak azért, hogy erre a kérdésre választ kapjanak, a tenyérjósok pedig a tenyérben lévő vonalakból el tudták mondani az adott személy jövőjét és életútját.

Ma már a tenyérjóslás nem elterjedt, inkább az ujjak hosszúságából és formájából állapítjuk meg egy személy jellemzőit.

Ma a kisujj hosszúságát fogjuk bővebben jellemezni

A. típus

Ha a kisujj a gyűrűsujj első vonaláig ér, akkor az illető személy maximalista és szereti a szervezettséget, mindig ad magára és minden dolgot a helyére rak, mert nem szereti a rendetlenséget.

A bizonytalanság irritálja a legjobban, a gondolatai is rendezettek és jól átgondolt döntéseket hoz. Akkor mond véleményt valamiről, amikor már magában jól átgondolta a dolgokat, soha nem siet el egyetlen döntéshozatalt sem. A meggyőzőképessége a személyiségéből fakad, ezért kitűnik a többi ember közül.

B. típus

Az a személy akinek a kisujja nem ér el a gyűrűsujj első vonaláig érzelmes és nagyon érzékeny. Mindig arra törekszik, hogy segítséget nyújtson annak, aki erre rászorul és ha valakiben megbízik, akkor bármit megtesz az adott személyért. Ez a gyenge pontja.
Fájdalmas számára az olyan megjegyzés és az olyan tett, amit nem várt a közeli hozzátartozóktól.

Sok esetben empatikusnak tűnik mert megérti mások érzelmeit, sőt az illető személy helyébe képzeli magát, hogy jobban megértse azt. Ez egy nagyon ritkán előforduló emberi vonás, kevés ember van aki ennyi kedvességet tud adni a világnak.

C. típus

 

Ebbe a kategóriába azok az emberek tartoznak akinek a kisujja feljebb ér mint a gyűrűsujj első vonala, az ilyen személy teljes egészében a munkájának, személyes ügyeinek vagy a kapcsolatainak szenteli magát.

Mindig többet ad mint amennyit kérnek tőle, az ő jósága a személyiségének a legfontosabb jellemzője. Minden titkot megőriz, figyelmes másokkal és társaságban is tapintatosan viselkedik. A jóságáért cserébe igazságosságot vár el az emberektől.