A kutya minden nap átkíséri a gyerekeket az úttesten

A kutyák nagyon hűséges állatok, vannak olyanok is köztük akik az egész életüket arra áldozzák, hogy másokon segítsenek. Ma egy ilyen kutyát szeretnénk bemutatni nektek, ő egy csodálatos fehér szőrű kutya, a neve Kupata és az utcán él.

Nem telt sok időbe, hogy az emberek csodálják őt, mert rengeteg gyereknek segített már abban, hogy átmenjenek a forgalmas útszakaszon. Kupata már több esetben is bebizonyította a bátorságát, ugatva leállította a forgalmat anélkül, hogy valaki is tanította volna erre. Amikor ez az okos kutya olyan gyerekeket lát akik át akarnak menni az úttesten, rögtön kissé aggódni kezd, de biztosítja is őket afelől, hogy semmi rossz dolog nem történhet.

Ahányszor meglátja a gyerekeket a járda szélén az átkelőnél, sietve melléjük szalad majd segít nekik biztonságosan átjutni az út másik oldalára. Ugatni kezd az autók előtt azért, hogy a sofőröket arra figyelmeztesse, hogy megálljanak. Amikor a gyerekek átjutnak az út másik oldalára akkor Kupata vár néhány percet addig ameddig már nem látja őket, majd visszatér a szép kis házába. A kutyaházat azok az emberek készítették neki akik szeretik őt.