A moziban ülő emberek 1 perc alatt megtanulták, hogy nem érdemes vezetés közben mobilozni, ezt mindenkinek látnia kellene!

Ez a rövid reklámfilm egy neves reklámcég egyik legsikeresebb kampánya. Egy moziteremben több meghívott ember ül, egy reklámot vetítenek, amelyben az autó halad az úton. A program szervezőjének meg volt a nézők telefonszáma és egy adott pillanatban mindenkinek küldött egy sms-t.

A legtöbben rápillantottak a telefonjukra és ekkor hirtelen zajt hallottak, a mozivásznon egy ütközés volt látható. Az emberek meglepődtek, a legtöbben nem is értették mi történik. A reklám rávilágított arra, hogy egy másodpercnyi figyelmetlenség is elég ahhoz, hogy gond legyen vezetés közben. Ez a reklám is azt bizonyítja, hogy vezetés közben nem érdemes a telefont használni. Koncentráljunk az útra, mert az életünk és az egészségünk a legfontosabb! Egy üzenet nem ér annyit, hogy a vezetés helyett a telefonunkra figyeljünk!

Mutasd meg a családodnak is ezt a videót, hogy ők is körültekintőbbek legyenek és vezetés közben még véletlenül se telefonáljanak.