A nap vicce: mindösszesen két embert (!) kaptak el a reptéri poggyászmaffiából

Pár hetes a hír, miszerint a budapesti reptéren annyira eldurvultak a csomagfeltörések és lopások, hogy a budapesti dél-koreai nagykövetség figyelmeztető üzenetet írt a Magyarországra utazóknak, amiben részletesen megírták, hogy az utóbbi időben több koreai utas értéke tűnt el a budapesti reptéren, ezért vigyázzanak és minden értéküket tegyék a kézipoggyászba.

A Facebook bejegyzésben leírják, hogy az ellopott értekéért nem kapnak kompenzációt.

Erre a hírre a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium soron kívüli vizsgálatot kért és indított a repülőtéren dolgozó földi kiszolgáló cégeknél. De ugye mindhiába, hiszen a fosztogatások nem álltak le. Sőt mi több, Babos Tímea teniszező is arról posztolt, hogy meglopták.

“Remélem minél előbb megtalálják a tetteseket Budapesten, mert ez szánalmas” – írta Babos Tmía Facebook bejegyzésében.

Szombaton a rendőrség bejelentette, hogy két embert elfogott, akiket a lopásokkal gyanúsítanak. Tőlük Babos Tímea ékszerei is előkerültek.

Visszaszerezték Babos Tímea ellopott holmiját

A magyar teniszező Facebookon jelentette be szombat reggel, hogy a rendőrség pénteken házkutatás során megtalálta a Liszt Ferenc Nemzetközi Reptéren a poggyászából kilopott dolgokat.

És most azt szeretnék a hatóságok, hogy most a kedves olvasók nyugodjanak meg, hiszen a feltételezett tettesek rács mögött vannak, így minden a legnagyobb rendben van. És mindez történt egy reptéri csomagkezeléssel megbízott cég, kiemelten biztonsági zónában. Arról, hogy ez hogyan lehetséges egyáltalán, senki nem mond semmit.

A hatóság szerint nincs itt több látnivaló, mindenki lapozzon

Ahogy a régi vicc is tartja:
-Hová parancsolja a jegyet?
-Párizsba repülnék, de kérem, hogy az egyik bőröndömet Sidneybe, a másikat Buenos Airesbe küldjék.
-De, uram ez lehetetlen.
– Már miért lenne lehetetlen?
Tavaly ez a légitársaságuknak még kérés nélkül is sikerült.