A nőiesség 25 legnagyobb ellensége! Ezért nem nőiesek a mai hölgyek!

A nő a létrehozás energiáját képviseli. A külseje, a gondolatai, a cselekedetei harmóniát és gyönyörűséget jelentenek. Egy mosoly és a nő elismerő pillantásokat kap, megoldja vele a vitás helyzeteket. A nők azonban sokat szenvednek a rohanó hétköznapok miatt és a megfelelő férfi hiánya miatt. Emiatt könnyen elveszíthetik a nőiességüket, tekintsd át az alábbiakat, hogy újra rátalálj a nőiességre.

1. Felelősség 

A nők időnként túl nagy felelősséget vállalnak, ami meghaladja a képességeiket.

2. Közösségi sport

Rengeteg nő sportol hobbiként csapatban, valamint közösségi sporteseményekkel próbálja kompenzálni a kapcsolat hiányát, ami nagy hiba. A hölgyeknek akkor kellene a csapatsportban részt venniük, amikor van egy kis szabadidejük, de akkor sem azért, mert valamit kompenzálni akarnak.

3. Kommunikáció idegenekkel

A női energia és a lelki béke is felborul, ha túl sokat foglalkozunk idegenekkel. Beszélgessünk a családunkkal, foglalkozzunk a számunkra fontos szűk körrel, akiket tényleg szeretünk. Nem kell rengeteg ismerőssel rendelkeznünk ahhoz, hogy boldogak lehessünk.

4. Nadrág

Próbálj meg ritkábban férfias ruhákat viselni. Egy nő változatosan, világos színekbe öltözve a legszebb. Öltözz változatosan.

5. Férfias frizura

A rövid haj is lehet nőies, a legfontosabb, hogy kiemelje az arcod. Rengeteg nő választ túlságosan férfias frizurát, pedig sok csinos hajforma van, ami annál jobban állna és még a nőiességüket is kiemelné.

6. Az ékszerek hiánya

Az ékszerek kiemelik a nőiességed, ha meglátsz egy káprázatos darabot, ne hagyd a boltban.

7. A személyes törődés hiánya

A női test akkor a legcsinosabb, ha ápolt. Szánj magadra minden nap egy kis időt, hogy ápold a külsőd és a bőröd, a hidratálás nagyon lényeges.

8. A sérelmek leplezése

A legtöbb nő azt gondolja, hogy akkor lesz erős, ha a fájdalmait elrejti és csak a boldogságról beszél. Bízz meg egy családtagodban, akivel a fájdalmas dolgokról is beszélhetsz, nem kell mindig csak a jóról beszélni, attól még erős maradsz.

9. Hobbi

A hobbi remek szórakozást jelent, bátran beszélj a párodnak is a hobbidról, ez őt is motiválni fogja és remek alkalom a közös szórakozásra.

10. A kreativitás hiánya

A kert, vagy a beltéri növények elrendezése jó alkalom a kreativitás gyakorlására.

11. Folyamatos vezetés

A nő képes vezetni, de nem mindig kell. Hagyd, hogy néha a párod vezessen téged, meglásd ez valódi felüdülés lesz.

12. Nem szánsz időt önmagadra

Szán időt önmagadra, hogy feltöltődj és még csinosabb légy.

13. Vulgáris viselkedés

A vulgáris viselkedés és a csúnya beszéd nem illik egy nőhöz. Ha nem akarod, hogy a hátad mögött kipletykáljanak és a neveletlenségeden nevessenek, ezt inkább hanyagold.

14. Túl sok férfias dolog

A számlák befizetése, a favágás, vagy a háztartási eszközök megjavítása nem a nők dolga, hagyd ezt meg a férfiaknak.

15. Elégedettség

Légy elégedett önmagaddal, ne akarj más lenni. Hidd el, hogy a párod számára te valódi bombázó vagy.

16. Függetlenség

Ne akarj független lenni, egy nő akkor boldog, ha társra talál. A mai nő sokszor szokott azzal büszkélkedni, hogy számára ideális állapot a függetlenség, pedig mikor este az üres lakás várja őket otthon, ők is érzik, hogy ez távolról sem ideális.

17. Mindent egyedül megoldani

A társaddal kell megoldanotok a hétköznapi dolgokat, nem mindent neked egyedül kell elvégezned.

18. Mindent el akarsz érni

Ha nem kapod meg az előléptetést, akkor is mosolyogj a párodra, aki mindig melletted áll. Biztosan meg lesz az előléptetés is, vagy találsz egy jobb munkát, de emiatt nem lehetsz folyton rosszkedvű, mert az hatással van a családodra is.

19. Negatívízműs

A nő vidám és szeretetteljes, kerüld el a negatív viselkedést.

20. Szeresd amit csinálsz

A nő akkor tud kiteljesedni és remekül teljesíteni, ha szereti amit csinál.

21. Siránkozás

Meséld el a gondjaidat, de vigyázz, hogy ne siránkozz. A siránkozás egyáltalán nem nőies.

22. Férfias kikapcsolódás

A férfias kikapcsolódás és a férfias sportok nem hölgyeknek valók. Hagyd meg az iszogatást és a meccsre járást a férfiaknak, a valódi nőknek ennél sokkal érdekesebb teendői is vannak.

23. Egy megértő személy hiánya

Az édesanyád, a húgod, vagy a férjed, legyen valaki akivel bármiről beszélhetsz.

24. A kedven időtöltések

Filmezés, alvás, vásárlás, ne vond meg magadtól ezeket a dolgokat.

25. Kevés alvás

Későn fekszel, korán ébredsz, nincs időd kipihenni magad. Nem csoda, ha reggelente úgy érzed nem vagy formában, nem esik jól tükörbe nézni. Ha nem vonod meg magadtól az alvást, sokkal jobb leszel a napi tevékenységedben és még csinosabb is leszel reggel.

Olvasván ezeket a tényeket mosolyogsz és ráismertél, hogy még van egy – két lépés a tökéletességig. A nőiesség hatalmas erő!