A sofőr észrevette, mit tesznek a gyerekek a buszon ülő fiúval – Levelet írt a szülőknek

Nem titok, hogy a gyerekek nagyon kegyetlenek tudnak lenni azokkal, akik kicsit mások, különböznek a többségtől. Gondolkodás nélkül nekitámadnak a gyengébbnek szavakkal vagy súlyosabb esetben akár tettekkel is. És emögött gyakran az otthon látott szülői minta áll.

A buszvezető Cindy Clausen meghökkent, amikor észrevette, hogy a járatán valami megszokottól eltérő dolog történik. Egy testvérpár ahelyett, hogy gúnyt űzött volna a fogyatékossággal élő fiúból, segített neki felszállni a buszra, ülőhelyet adtak neki és még a beszélgetésbe is bevonták. Cindy számára rögtön világossá vált, hogy a szülők jártak jó példával a gyerekek előtt azzal kapcsolatban, hogy hogyan kell másokkal viselkedni.

A buszsofőr ahelyett, hogy magában megtette volna ezt a megállapítást, az elbűvölő testvérpár, Annaliese és Jorge szüleinek levelet írt, amit a gyerekekkel küldött haza, de előtt még Facebook oldalán is közzétette:

“Úgy érzem, muszáj írnom, hogy elmondjam, az Önök gyerekei mennyire csodálatos belső tulajdonságokkal rendelkeznek. Ezt csakis otthonról kaphatták, az Önök türelmének, útmutatásának, az Önök által mutatott példának és tanításnak köszönhetik.

A járatomon rendszeresen utazik egy fiú, Jackson. Mindkét gyermekük rengeteg együttérzést és támogatást mutatott iránta. Mindennap megkérdezik, hogy ülhetnek-e Jackson mellé. Előfordul, hogy Jackson kicsit szomorúbb, de ez csak addig tart, míg meg nem látja a gyerekeket. Jacksonnak nehezen megy a járás és nehéz neki leülni is.

Ma Annaliese kihajolt az üléséből és úgy bíztatta Jacksont, hogy jöjjön, meg tudja csinálni! Amikor pedig megérkeztünk az iskolába, Jackson már egyedül vette fel a hátizsákját!

Önök biztosan tisztában vannak vele, hogy milyen csodás gyermekeik vannak, de szerettem volna, ha tudják, hogy ezt mások is látják!”

Annaliese és Jorge szüleit nagyon meghatotta, hogy ilyen szép visszajelzést kaptak gyermekeik viselkedéséről és hogy amiket tanítottak nekik a másokkal való bánásmódról, azt az életben is alkalmazták. Büszkébbek már nem is lehetnének! Ha neked is van egy kicsiny gyermeked, oszd meg ezt az kedves történetet, amely bizonyíték arra, hogy milyen apróságokkal tehetjük szebbé mások életét.

a-sofor-eszrevette-mit-tesznek-a-gyerekek-a-buszon-ulo-fiuval-levelet-irt-a-szuloknek2