A Stripe, mint új fizetési mód a YCLIENTS rendszerével

yclients
yclients

A YCLIENTS élen jár a szolgáltatóipar üzleti folyamatainak automatizációjában. Már több mint 160.000 szakember használja naponta, havonta több mint tízmillió időpontfoglalást rögzítenek. Havonta több mint 12.000 technikai megkeresést dolgoz fel az YCLIENTS ügyfélszolgálata, illetve havonta több mint 15 millió SMS – és e-mailértesítést küldenek ki.  A YCLIENTS egy olyan rendszert dolgozott ki, amely nagymértékben megkönnyíti a vállalkozások életét. De nem csak az övékét, hiszen az egyik funkció, mint az online időpontfoglaló, nagyon hasznos a vendégek, az ügyfelek számára is. A cikkben, a YCLIENTS néhány remek szolgáltatást vesszük górcső alá.

Az online időpontfoglaló funkció

Az online időpontfoglalás mind a vendégeknek, mind a vállalkozásoknak nagyon előnyös. Most 5-5 ilyen előnyt sorolunk fel.

Előnyök a vendégek számára:

• Az időpontfoglalás akkor is lehetséges, ha a telefont épp nem tudja felvenni a recepciós, vagy a vonal foglalt.

• Lehetőségük van időpontot foglalni a nap bármelyik szakaszában.

• A vendégek így kényelmetlen hívások nélkül tudják kezelni, módosítani és lemondani az időpont foglalásaikat.

• SMS emlékeztetőt kapnak a közelgő időpontfoglalásról.

• Az időponttal kapcsolatos döntésüket nyugodt, kényelmes körülmények között tudják meghozni.

Előnyök a vállalkozások számára:

• Az online időpontfoglalás növeli az oldalad eredményességét, ezáltal nyereségét is.

• Nyereséget hoznak a közösségi oldalak.

• Csökken a recepciós terheltsége.

• Nem veszítesz vendégeket, akkor sem, ha a telefon éppen foglalt.

• A vendégek rá fognak ébredni, hogy magas minőségű szolgáltatással van dolguk.

Tanfolyamra jelentkezés online módon

A YCLIENTS a másik nagyszerű funkciója nem más, minthogy már online is lehet jelentkezni, ha éppen tanfolyamot szervezel. A jelentkezőknek csak annyit kell tenniük, hogy felkeresik a weboldaladat, aztán a Szolgáltatások menü alatt rákattintsanak a jelentkezés gombra. Ennek a lehetőségnek a segítségével még azt az információt is megtudhatják a jelentkezők, hogy hány fővel indítod a tanfolyamot, és eddig mennyi a jelentkezők száma.

A YCLIENTS funkciójával az is meghatározható, hogy csak előleget kérsz a tanfolyamra jelentkezőktől, vagy a tanfolyam teljes árát át kell utalniuk, amennyiben nálad jelentkeznek képzésre. Az utalás ApplePay vagy GooglePay segítségével történhet meg, ami nem csak gyors és egyszerű, de rendkívül biztonságos is. Amennyiben érdekel ez a funkció, vagy maga az YCLIENTS rendszeréhez történő csatlakozás, kattints és informálódj az yclients.com/hu weboldalon.

A YCLIENTS új integrációja, a Stripe

Az online előlegfizetés természetesen nem csak tanfolyamra jelentkezés esetén hasznos, hanem akkor is, ha a vendégek a szolgáltatásaidat szeretnék igénybe venni. Az YCLIENTS módszerével már ez is lehetséges, hiszen kidolgozott egy új integrációt, a Stripe-ot. A vendég csak kiválasztja a szakembert, a kívánt szolgáltatást, a dátumot, az órát, véglegesíti, és a rendszer a továbbfizetésre küldi, ahol a Stripe integrációnak köszönhetően, ki tudja fizetni szintén bankkártyával, GooglePay, vagy ApplePay-jel, mint ahogyan a tanfolyamra történő jelentkezés során is.