A szomszédasszonyom vett egy különleges szappant, először azt hittem csak ugrat…

A szomszédasszonyom egy furcsa szappant vett, amikor megmutatta, azt gondoltam, ez csak poén lehet.

Ez a szappan ugyanis fémből van! Rozsdamentes acélból készült. Először csak nézegettem, nem értettem mire lehet jó egy fémdarab, még akkor sem, ha szappannak nevezzük. Miért akarnék ezzel kezet mosni?

A szomszédasszonyom nevetve mesélte, hogy a férje lepte meg vele, mert ez nagy segítség a konyhában. Bevallom, még ekkor sem értettem, mire is akarja használni ezt a valamit. Hát kérem ez a csodaszappan szagtalanít! Halat sütni senki sem szeret, mert borzalmas szagú lesz tőle az ember keze. Hiába mosol kezet többször is utána, az elviselhetetlen szag akkor sem tűnik el a kezedről. A hagyma és a fokhagyma szeletelés után is hasonló a helyzet.

A különleges szappan erre nyújt megoldást. Hideg víz alá tartod a kezed, 30 – 40 másodpercig dörzsölöd vele, mint a hagyományos szappannal és a szagok eltűnnek. Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy egy rozsdamentes acél kanál nem lehet jó erre a célra, de jó lehet, csak azzal elég nehéz lenne kezet mosni.

A csodaszappan, vagy más nevén fém szappan előnye, hogy nem kopik, így csak egyszer kell megvenni. Már nálunk is kapható, több webáruházból is megrendelhető.