Angela Pearl asztrológus, és kártyaolvasó elmondja neked, mire számíthatnak a horoszkóp állatövei 2018. év májusában

Sokaknak a május egy olyan időszak, ahol rövid, de kellemes nyaralás vár ránk. A hónap eleje pihentető, és kellemes kapcsolatteremtést ígér.

Tarológiai előrejelzés 2018. év májusára

Amikor véget érnek az ünnepek, érezzük a változás szelét. Sokan meglepődnek, hogy a vágyaiknak milyen ereje van. Valami újat, sokkal érdekesebb perspektívát akarunk. És itt nagyon jó tudni, hogy hogyan tudjuk erőnket a legjobban összpontosítani, hogy a lehető legtöbb pozitív érzelmet kapjuk ettől a szép hónaptól.

Ezért Angela Pearl tarológus előrejelzését készítette el 2018. május hónapra minden állatövi jegy számára.

Angela Pearl ausztrál asztrológus és tarológus, 20 éves tapasztalattal rendelkezik.

Angela Ausztrália, Egyesült Államok és Nagy-Britannia nemzetközi asztrológiai konferenciáinak egyik elismert résztvevője. És ami a legfontosabb: pozitív jóslatai megvalósulnak, és segítenek sok embernek.

Kos

Ami a munka és a pénzügyeket illeti, a Kos, májusban nagyon sikeres lesz. És ha a pénzügyi helyzete az Ön esetében ingatag volt, akkor már nem kell aggódni, mert ebben a hónapban stabilizálódik. És ha sokáig keresett munkát, meggyőződhet arról, hogy a május eleje szerencsés lesz.

A tarot előrejelzés azt javasolja, hogy ne legyen makacs, és bátran, félelem nélkül vágjon bele az új projektekbe, és csak előre nézzen.

És még egy kis javaslat a gyönyörű tüzes Kosra: próbáld meg megtanulni a kis lépések művészetét, és minden rendben és harmonikusan alakul az életedben.

Bika

A hónap eleje a bikák számára igen aktív és telített lesz, elképzelhető, hogy olyan kérdések, és problémák jelennek meg, amelyeknek megoldása igen nagy erőfeszítéssel járhat. De ne idegeskedj, mert te bármely szituációból győztesen kerülsz ki!

A hónap közepén a Bika segítséget kap a világegyetemtől, a pénzügyek növelése és kreatív projektek megvalósítása sikeres lesz. A személyes kapcsolatai miatt a bikának nem kell aggódnia, mert minden harmonikus és boldog lesz. A hónap végén a Bikára nagyon nyugodt napok várnak. Ne dönts elhamarkodottan, jól gondold át és mérlegeld döntéseid. Májusban az egészséged is rendben lesz.

Ikrek

Májusban az ikrekre fog mosolyogni a Szerencse. Vagy egy hosszú utazás vár rád, vagy egy helyes irányba vezető fordulat következik be az életében. Ami a munkáját illeti, előreléptetést, és pénzügyi javulást ígér. Személyes kapcsolataiban Fortuna szerencsét hozhat, az egyedülálló ikrek családi állapotában változások történhetnek, akár esküvőt is lehet tervezni. Általában a május hónapban az Iker jegyű nagyon sikeres lesz, a szerencse minden fontos kérdésben vagy helyzetben kísért. Érezd jól magad, keresd a szerencsét, és élvezd az életet!

Rák

A hónap elején sok aggodalom várhat rád. Tudnod kell, hogy ezek többnyire megalapozatlanok. Légy becsületes, mond ki amit gondolsz, ne félj attól, hogy valakit megsértesz. Ne bújj páncél mögé, védd meg az érdekeidet, ha szükség van rá. Az igazság a te oldaladon áll. A terveidet, titkaidat igyekezz nem megosztani senkivel, és akkor nem ér csalódás, ha nem úgy sikerültek a dolgaid ahogy az elején tervezted. A hónap elején a családos rákokra örömteli találkozás vár közeli emberekkel. Ugyanígy itt az ideje, hogy kicsit szeresd jobban magad, foglalkozz az egészségeddel, küllemeddel, és lelki téren is fejlődj.

Oroszlán

A tüzes Oroszlánokra májusban nagy változások várnak. De ne idegeskedj, – még ha úgy tűnik, hogy a talaj kicsúszott a lábad alól – a végén meglátod, hogy minden jobb irányba változik.

A hónap közepén erőteljes előrehaladást fogsz tapasztalni. Azok a dolgok és helyzetek, melyek eddig stagnáltak, a holtpontról elmozdulhatnak. Ugyanígy a férjezetlen Oroszlánoknak megkérhetik a kezét.

Májusban az Oroszlánok számára új bevételi források keletkezhetnek, amely segíthet a régen áhított felejthetetlen utazás megvalósításában, egy távoli országba.

Szűz

Májusban a gyakorlatias szüzek várakozó állásponton vannak. Ez lehet a munkával, vagy  akár gyermekvárással is kapcsolatos. De minden esetben, ez a várakozás kellemes lesz. Májusba a szüzeknek különösképp oda kell figyelniük az egészségükre, még a jelentéktelennek tűnő problémákat se próbálja maga kezelni, hanem forduljunk azonnal orvoshoz!

Különösképp az idegrendszert kell óvni. Ne vegyél semmit a szívedre, ne keseredj el, ne búslakodj, minden élethelyzetet pozitívan fogj fel. Hónap végén lehetőség lesz a szociális státusz emelésére. Ha fontos számodra, ne szalaszd el a felmerülő lehetőséget!

Mérleg

A mérleg számára ez a hónap különösen aktív lesz, amely különböző élethelyzetek gyors fejlődésében mutatkozik meg. Ne aprózd el magad, igyekezz megvédeni a saját érdekeidet, ha szükséges. Májusban hosszú utazás várhat rád, híreket kaphatsz, és megtalálhatod a szerelmet.

Az egészségeddel nem lesz gond. És tudd, amit ebben a hónapban kigondolsz, – megvalósul. Ezért légy óvatos a kívánalmakkal, és elképzelésekkel, mert hajlamos lesz bekövetkezni. A szerencse a te oldaladon áll.

Skorpió

Májusban a skorpióra szerelem vár. Új találkozás, első randevú, meghitt és romantikus házastársi kapcsolat. Pénzügyi téren is kiváló lesz a május. Lehetséges, hogy drága bevásárlás lesz, munkahelyi előléptetés, vagy sikeres üzlet megkötése fog történni.

A taro- prognózis előrejelzése 2018. május hónapjára a skorpió jegyűeknek harmónia, és a magán élet boldogságának eljövetelét mutatja. Kétségtelen, hogy a május igen sikeres, és sorsdöntő hónap ennek a jegynek. Az egész világ a te kezedben van.

Nyilas

Májusban a nyilasokra rengeteg pénzügyi dolog vár. Mindenre, amire szükséged lesz, elegendő tartalékod lesz igaz, hogy rengeteg kiadásod is. Elképzelhető egy kisebb szabadság, pihenés, ami a nyilast örömmel tölti el.

Lehet a munkádban is kedvező változás, egy olyan munkakör, amire régóta vágytál. Új források jelennek meg, energia, pénz, társak, és minden a legjobb módon alakul. Légy bátor, ne félj, intézkedj, és tevékenységed siker koronázza.

Bak

Már a hónap elejétől a Bakokra fejlődés vár. Utazásokban, karrierépítésben, és a hosszútávú tervek megvalósulásában is szerencsés időszak következik be. Az anyagi helyzetében egyensúly következik be, egészségében harmónia. A kiadások tekintetében kell alaposan mérlegelni a döntéseit.

Magánéletében a kártyák régi kapcsolat újra élesztését, vagy új kialakulását mutatják.

Nem szabad elhatárolódni az új dolgoktól, lehetőségektől csak az elfoglaltságra, vagy rosszkedvre fogva. Légy aktív, és határozott!

Vízöntő

Májusban a kommunikatív vízöntőre egy életfázis lezárása, és egy új kezdete vár. Ez lehet valamilyen dolog befejezése, változás az érzelmi állapotban, – ez akár jó vagy rossz irányban is történhet. De ne idegeskedj, mert a hónap végére sikerek várnak, és minden szerencsésen fejeződik be. Új híreket kaphatsz, befejeződhet számodra fontos esemény, tisztában láthatsz valamely kérdésekben. A magánéletben minden stabil marad. Az egészséged is rendben lesz.

Halak

Májusban a halak igen tevékeny hónap elé néznek. Kulcskérdés az energiák megléte. A hónap eleje az alkotási tervek kialakításával, átgondolásával telik, melyek csodálatos eredményeket hoznak. Ezenkívül a kártyák terhességet, vagy kedvesünktől kapott különleges ajándékot mutatnak.

Úgyszintén ebben a hónapban a kreatív halak haszonra tehetnek szert, amely nem feltétlen anyagi, – ez bármilyen pozitívan értelmezett dolog lehet. Ugyanígy a kártyák női hatást szimbolizálnak, ez lehet anyai, vagy olyan sajátosságot, amely a te anyaságodhoz tartozik.