Az 5 leglustább csillagjegy! Nem szeretik a házimunkát, de ezért nem ők a hibásak, ilyen csillagjegy alatt születtek…

A szorgalom egy nagyon jó adottság, a társadalom és az oktatás is támogatja. Az asztrológusok szerint a csillagok is befolyásolják az emberek viselkedését, ezért egyes csillagjegyek alatt született emberek reggeltől – estig dolgoznak, mások pedig csak tétlenül töltik a napjaikat.

A leglustább csillagjegyek

1. Kos

A Kos jegyében született személyek a leglustább csillagjegy csoportjába tartoznak, mert ahhoz, hogy elvégezzék a napi feladataikat őket mindig motiválni kell vagy könyörögni kell nekik. Mert, ha nem akkor képesek az egész napot kisebb dolgokkal vagy a számítógép mellett eltölteni. A Kos jegyében született személyek azt szeretnék, hogy a napjaikat hasznos dolgokkal töltsék el, de elég nehezen tudják mindezt megvalósítani mert ehhez fel kell kelniük a kényelmes ágyukból.

2. Oroszlán

Az Oroszlán jegyében született személyek nem szeretik a házimunkát, sőt egyetlen tervüket sem képesek véghez vinni egyedül. Lehet, hogy ez az oka annak, hogy sok köztük a főnök mert így az alkalmazott kell elvégezze a munkát és teljesítse a feladatokat. Az Oroszlán jegy szülöttei közül sokan pedig csak álmodnak arról, hogy főnökök legyenek. Többen közülük csak elvárják maguktól, hogy szorgalmasak legyenek, közben pedig szeretnek pihenni és relaxálni egy csésze kávé mellett. Elég sűrűn végzik ezt a tevékenységet.

3. Vízöntő

Ha egy Vízöntő teheti akkor egész nap meg sem mozdítja a kisújját sem. Amikor nagy tervei vannak akkor mindig kemény erőfeszítésbe kerül neki, hogy lemondjon a tevékenységéről és relaxáljon. Nem szeretik, ha olyan tevékenységet kell végezzenek amely nem fontos a számukra. Szerintük annyi érdekes dolog van ami sokkal fontosabb mint a munka.

4. Halak

Ahhoz, hogy a Halak jegyében született személyek dolgozni kezdjenek, inspirációra van szükségük. Számtalan esetben csak nehezen sikerül véhez vigyenek egy projektet, de amikor nekikezdenek dolgozni akkor keményen dolgoznak. A Halak többször is visszautasítja a házimunkát, ne várjuk el tőle azt, hogy kitakarít a lakásban.

5. Skorpió

A Skorpió jegyben született személyek az ötödik helyet foglalják el ebben a csoportban. Nekik hinniük kell abban amit csinálnak, mert ha nem látják értelmét az adott munkának akkor nem is fogják elvégezni azt. A komplikált munkatársi kapcsolat is ronthat a Skorpió teljesítményén. Nem szeretik a házimunkát, ha van hét közben egy szabad napjuk akkor azt biztosan nem takarítással fogják tölteni.