Az egyedülálló anyuka 300 karácsonyi ajándékot vett a gyermekeinek, amik több mint 700 ezer forintba kerültek!

A brit édesanya, Emma Tapping 3 gyermekét neveli egyedül. Már az idei év elején elkezdte a vásárlást, hogy karácsonyra összegyűljön a rengeteg ajándék.

Idén £2,000-ot költött ajándékokra, ami átszámítva több mint 700 ezer forint. A gyermekeit nem csak ebben az évben halmozza el minden jóval, ez a szenvedélye már évek óta. Az anyuka legnagyobb gyermeke 15 éves, a középső 11 éves, a kicsi pedig 3 éves. A 3 gyermek idén tehát 300 ajándékot bontogathat ki a fa alatt.

A rengeteg ajándékról készült fotók már évekkel ezelőtt bejárták az internetet és ezért sok támadás is érte az anyukát. Ő erre egy cikkben úgy reagált, hogy megdolgozik a pénzéért, a saját keresetéből veszi meg az ajándékokat. Egész évben gyűjtöget és sok mindent akciósan vásárol. Elmondása szerint még vannak olyan ajándékok, amiket még az egyik lánya nem bontott ki. Ettől függetlenül úgy tűnik, minden évben egyre több ajándék kerül a fa alá.

Az anyát még így is sok támadás éri, rengeteg bíráló kommentet kap, ezek közül egy „Míg mások éheznek, ő rengeteg ajándékot vásárol. Miért nem adományozik”

Az édesanya ettől függetlenül szereti ajándékokkal elhalmozni a gyermekeit és ahogy a fotókon is látható, idén is sikerült neki jó sok mindent összevásárolnia. Számolt be a különös történetről a Mirror.

Mi a véleményetek? Mennyi ajándékot vásároltok a gyerekeknek karácsonyra?