Azt gondoltam, hogy boldog házasságban élünk, de kiderült a férjem már mást szeret

Dóra nagyon szerette a férjét, a férje egy olyan ember volt akit nem lehetett nem észrevenni. Mindig vidám és figyelmes volt, ezért Dóra észre sem vette, hogy ez a férfi nem törődik vele.

Teljesítette is a férje minden kérését még akkor is, ha elkésett a munkahelyéről. Minden reggel kivasalta az ingeit, reggelit készített. Dórának köszönhetően Miklós mindig jólöltözött volt, a felesége büszke volt rá. Egy nap amikor a fiatalasszony a férje ingeit vasalta, kapott egy üzenetet amely így szólt: A férjed megcsal egy 25 éves nővel, ha meg akarsz győződni róla, akkor 18 órára gyere el a következő címre.

Dóra szinte sokkot kapott miután elolvasta az üzenetet, arra lett figyelmes, hogy a férje kérte a frissen vasalt inget, elköszönt tőle majd elment. Dóra elment az üzenetben kapott címre, a ház előtt meglátta a férje autóját. Leült egy padra azt várta, hogy a férje kijöjjön. A férje nem egyedül jött ki a házból, hanem egy csinos barna hajú hölggyel, nagyon boldognak látszottak, hangosan kacagtak.

Miklós mint egy igazi úriember kinyitotta az autója ajtaját, a fiatal hölgy pedig boldogan beült, majd elmentek. Miután mindent látott felhívta a férjét, de a férfi azt válaszolta neki, hogy most nem ér rá mert üzleti tárgyalása van.

Egy pillanat alatt minden tönkrement, ezt érezte Dóra rájött arra, hogy a férje nem is olyan mint amilyennek ő gondolta. Kétségbeesve felhívta egy barátnőjét, elmesélte a történteket majd tanácsot kért tőle.

A barátnője pedig azt tanácsolta neki, hogy ne hozzon elhamarkodott döntést. Miután hazaért Dóra úgy döntött, hogy következő nap ismét elmegy arra a címre. A férje autója ismét ott állt. Újra felhívta, de az mérges lett mondta, hogy hagyja őt békén mert fontos tárgyalása van, persze ő mindent tudott.

Dóra egy hónapig azon gondolkodott vajon hol hibázott, aztán rájött, hogy saját magával nem törődött, semmit nem kért a férjétől soha, de ő csak neki élt mindent úgy csinált, hogy a férje kedvébe járjon, most pedig nagyon el van keseredve és már nem is szereti a férjét.

Dóra végre elkezdett foglalkozni magával, szépségszalonba kezdett járni, új és elegáns ruhákat vásárolt magának és sportolni is elkezdett. Miklós kissé mérges lett, mert hirtelen a felesége sok pénzt kezdett el költeni magára.

Dóra úgy döntött, hogy táncórákra jár, ott megismerkedett egy férfivel aki 1 évvel fiatalabb volt nála, de ez nem tartotta vissza őt egy kapcsolattól. Ahogy teltek a napok egyre több időt töltött ezzel a férfival, még a házukba is meghívta őt amikor a férje nem volt otthon.

Végre boldog volt. Nem is gondolt arra, hogy a férje meg fogja tudni, hogy végre talált valakit, aki szereti, de ha megtudja sem érdekli. Miklós telefonált Dórának, szüksége lett volna néhány fontos iratnak a másolatára, de ő azt válaszolta, hogy ő most nincs otthon.

Miklós megkérte, hogy menjen haza mert az iratok amiket kért nagyon fontosak voltak, de Dóra nemet mondott és véget vetett a beszélgetésnek. Este amikor Miklós hazaért észrevette, hogy a felesége összepakolta a dolgait és elköltözött.