Egy 96 éves idős hölgy úgy döntött, hogy eladja a házát. Amikor az ingatlanügynökség munkatársai kijöttek, hogy fényképeket készítsenek és beléptek a házba megdöbbentek!

Annyira gyakran előfordul, hogy ha az ingatlanügynökök tisztességtelenek, csalárd módon próbálják eladni a látszólag „jó” lakásokat, aminek egyik bevált módszere, hogy vonzó képeket tesznek fel a weboldalukra. Aztán amikor a lakás iránt érdeklődő ügyfél megjelenik, és megnézi a lakást, teljesen más képet lát, ami köszönő viszonyban sincs azzal, amit az ingatlanközvetítő az interneten mutatott.

Amikor az idős högy, aki már 96 éves volt, felkereste az ingatlanügynökség irodáját, hogy eladja a házát, az ügynökség alkalmazottai szkeptikusan álltak a dologhoz. Amikor megérkeztek az épülethez, egy régi, egyáltalán nem figyelemre méltó ház áll előttük. Olyan, mint a környéken szinte minden ház.

Az ingatlanügynök végigmérte a házat, felkészült arra, hogy a küszöbön túl is csupa régi dolgok hegyei várják, a szokásos illat és a csöpögő vízvezetékek, amelyek már nem tartanak ki sokáig. De ebben hatalmasat tévedett…

Miután belépett a házba, az ingatlanügynökség alkalmazottja egy hihetetlenül szép kék és fehér árnyalatokban játszó folyosón találta magát, úgy tűnhetett számára, hogy inkább egy palotába lépett.

Íme! Az ötvenes évek hihetetlen szépsége! Puha bársony, mesés szépségű székek és kanapék.

Az öreg hölgy házában bármerre nézett is, mindenhol tágasság és fényesség fogadta, a minden részlet alapos kidolgozottsága egyszerűen lenyűgöző volt.

A konyhában a halvány rózsaszín, pasztell színek kellemes hangulatot keltettek.

A rózsaszín és lila hálószoba is gyönyörű! Olyan, mint ahol az uralkodók szoktak aludni!

A fürdőszobában az ingatlanügynök leírhatatlan szépséget és tisztaságot talált!

Egy szoba bárral, ahol kellemesen eltölthető a szabadidő.

Az ingatlantulajdonos fiatal asszony korábban szívesen varrt és kötött is. Úgy tűnik, hogy a lelkét és a szeretetét visszatükrözi mindaz, ami ebből a csodából árad.

Az ügynökség munkatársainak benyomásai után a házat el is nevezték, ekképpen: „Igazgyöngy, mely egy kagylóban rejtőzködik”.