Egy nő örökbe fogadta barátnője 4 lányát, aki rákban meghalt. És azt mondják, hogy nincs női barátság…

Azt mondják, hogy nincs olyan, hogy más gyermeke, de ugyanakkor nem mindenki vállalja a felelősséget, hogy nevelője legyen más gyermekének. Laura Ruffino szörnyű megpróbáltatáson esett át, és egy igazi anya-hősnő lett.

Barátnője halála után négy lányát magához vette, annak ellenére, hogy ekkor már két gyermeke volt! Jelenleg hat lány van a Ruffino családban, és mindannyian jól kijönnek egymással.

Laura Ruffino és Elizabeth Diamond barátok voltak, már az általános iskolás koruktól.

Elizabeth 2014-ben értesült a szörnyű diagnózisról: az egyedülálló anyában az agyrák végső stádiumát mutatták ki. Semmi remény se maradt a nő megmentésére, valamint arra sem, hogy négy lánya számára nevelőt találjanak.

A barátok között komoly beszélgetésre került sor, amikor Elizabeth már nagyon rosszul érezte magát. Laura megígérte, hogy soha nem hagyja magára a lányokat, és Elizabeth halála után teljesítette is ígéretét.

Napjainkban a Diamond lányok új szüleikkel, Laura-val és Rico-val élnek, továbbá két másik lánytestvérükkel. A család létszáma megduplázódott, de a Ruffino pár szerint ez sokkal több örömet okoz nekik, mint problémát.

A Ruffino család támogatására ma egy jótékonysági alap működik, eddig sikerült összegyűjteni 87 000 dollárt. Ebből a pénzből felépítettek egy garázst és két hálószobát, hogy a lányok normális életkörülmények között élhessenek.

Ezen felül pénzre van szükség a lányok neveléséhez és oktatásukhoz is. Fontos, hogy a nevelő család egyáltalán ne féljen a nehézségektől. Biztosan tudják, hogy az életben a legfontosabb a szeretet és a kölcsönös segítségnyújtás!

És te meg tudnád csinálni ezt a barátnődért?