Egy nő örökbe fogadta barátnője 4 lányát, aki rákban meghalt. És azt mondják, hogy nincs női barátság…

Azt mondják, hogy nincs olyan, hogy más gyermeke, de ugyanakkor nem mindenki vállalja a felelősséget, hogy nevelője legyen más gyermekének. Laura Ruffino szörnyű megpróbáltatáson esett át, és egy igazi anya-hősnő lett.

Barátnője halála után négy lányát magához vette, annak ellenére, hogy ekkor már két gyermeke volt! Jelenleg hat lány van a Ruffino családban, és mindannyian jól kijönnek egymással.

Laura Ruffino és Elizabeth Diamond barátok voltak, már az általános iskolás koruktól.

Gyors és egészséges vacsora 10 perc alatt! Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Olcsó és finom cukkini recept

Elizabeth 2014-ben értesült a szörnyű diagnózisról: az egyedülálló anyában az agyrák végső stádiumát mutatták ki. Semmi remény se maradt a nő megmentésére, valamint arra sem, hogy négy lánya számára nevelőt találjanak.

A barátok között komoly beszélgetésre került sor, amikor Elizabeth már nagyon rosszul érezte magát. Laura megígérte, hogy soha nem hagyja magára a lányokat, és Elizabeth halála után teljesítette is ígéretét.

Napjainkban a Diamond lányok új szüleikkel, Laura-val és Rico-val élnek, továbbá két másik lánytestvérükkel. A család létszáma megduplázódott, de a Ruffino pár szerint ez sokkal több örömet okoz nekik, mint problémát.

A Ruffino család támogatására ma egy jótékonysági alap működik, eddig sikerült összegyűjteni 87 000 dollárt. Ebből a pénzből felépítettek egy garázst és két hálószobát, hogy a lányok normális életkörülmények között élhessenek.

Ezen felül pénzre van szükség a lányok neveléséhez és oktatásukhoz is. Fontos, hogy a nevelő család egyáltalán ne féljen a nehézségektől. Biztosan tudják, hogy az életben a legfontosabb a szeretet és a kölcsönös segítségnyújtás!

És te meg tudnád csinálni ezt a barátnődért?