Különleges mosolya miatt lett sokak kedvence egy staffordsire terrier

A menhelyi kutyáknak nincs könnyű dolguk, hiszen rengetegen vannak, a gazdijelöltek pedig sok különböző szempont alapján választanak maguknak háziállatot. A staffordshire terrierek helyzete még nehezebb, hiszen köztudott, hogy ha nem nevelik meg őket rendesen, akár az emberre is rátámadnak. A Sybil névre keresztelt staffordshire azonban gyorsan szerető családra talált, és ezt nagyban köszönheti rendkívül aranyos, és különleges mosolyának.

A korábban Lily névre keresztelt kutya a londoni utcákon kóborolt, majd egy helyi állatvédő szervezet menhelyére került. Ahogy társairól, úgy róla is fényképeket készítettek, amiket feltöltöttek a közösségi oldalakra. Sybil életében ez volt a fordulópont:

We are delighted that our lovely Staffie cross, Lily, who arrived as a stray, has now found a wonderful forever home -…

Közzétette: All Dogs Matter – 2020. február 25., kedd

Bohókás képeinek és nem mindennapi mosolyának köszönhetően a netezők felfigyeltek rá, és pár nappal később egy 18 éves fiatalember, Frank Murphy örökbe is fogadta.

View this post on Instagram

Who’s happiest in this photo🥺?

A post shared by Smiley Sybbie 🐾 (@sybil.doggo) on

Murphy azonnal megszerette Sybilt, és elmondása szerint a kutya pillanatok alatt beilleszkedett új családjába. Hozzátette, új kutyája rendkívül intelligens, ráadásul nyugodtan, csendesen viselkedik, így a szomszédok először észre sem vették őt. Murphy a hírverést meglovagolva saját Instagram fiókot is létrehozott a négylábúnak, hogy a netezők tovább gyönyörködhessenek Sybil vicces arckifejezéseiben.