Ez a 3 csillagjegy valódi kincs! Fantasztikus anya és feleség lesz belőlük, kitartóak és hűségesek!

Minden csillagjegy szülöttei más tulajdonságokkal rendelkeznek. Most megmutatjuk, melyek azok a csillagjegyek, akik nagyon különlegesek, mert remek anya és feleség válik belőlük, ráadásul még sikeresek is!

Kos

Nagyon kitartó, így amit szeretne azt el is éri. Lehet, hogy az álmaiért sokat kell küzdenie, de ez őt nem rémíti meg. A szeretteivel sokat törődik, számára nagyon fontos a család. Bármilyen helyzet is adódik, mindig megvédi a családját, nem szereti a konfliktusokat, de miattuk hajlandó vitába szállni bárkivel. A munka nagyon fontos a számára, azért dolgozik, hogy mindent megadjon azoknak akiket szeret, de bármennyi dolga is van, akkor is szakít időt a családjára. Ő az, aki késő este is megnézi a leckét, mesét mond, vagy éppen ágyba viszi a szerelmének a vacsorát, ha nem érzi jól magát. Sokszor magát is háttérbe helyezi, csak azért, hogy a családját boldoggá tegye.

Szűz

Csodálatos feleség és anya válik belőle! A szűz nagyon kitartó és szeret szeretni. A boldog párkapcsolat és a vidám családi légkör számára elengedhetetlen. A család boldogsága számára nagyon fontos. Rosszul viseli a konfliktusokat, főleg a szeretteivel. Az idegenek véleménye nem érdekli, de ha a családját bántják azért harap! Odaadó és szeretetteljes. Nagyon békés, de azt senkinek sem engedi, hogy belerondítson a családi békébe. Kitartó és dolgos, így ha nagy tervei vannak, azokat is könnyedén megvalósítja!

Nyilas

Kedves és odaadó, a gyermekei jelentik számára a legnagyobb örömet. Fiatalkorában kissé bohókás, de amikor anyává válik, érettebb és megfontoltabb lesz. Megbízható és odaadó. A család kedvéért szinte bármire hajlandó. Önfeláldozó, ha kell lemond a saját terveiről, csak azért, hogy a szeretteinek örömet okozzon. Boldoggá teszi, ha a családja körében lehet, ezért ő az, aki összetartja a családot. Ha a gyerekek már nagyok és alig van idejük valamire, ő akkor is arra törekszik, hogy legalább időnként egy családi ebédre összehívjon mindenkit. A sikereit a kitartásának köszöneti, ő az a személy, aki többször is megpróbál valamit, ha elsőre nem úgy alakul, ahogyan azt tervezte.