Ez a 60 éves nő félt, hogy elhagyja a férje, ezért elment egy stylisthoz – ilyen eredményre még maga sem számított

Mary Johnsonnak nehéz éve volt, ezért úgy döntött, hogy valamit kezd magával, amitől jobban fogja érezni magát.

Az elmúlt éve hihetetlenül nehéz volt Mary Johnsonnak. Úgy érezte, ha nem változtat az életén, akkor biztosan mély depresszióba fog esni.

A 60 éves Észak-dakotai Fargó városában élő nyugdíjas nő, miután megtekintette Kristofer Hopkins stylist videóját, úgy döntött, hogy maga mögött hagyja a múltat és a külsejének megváltoztatásával új életet kezd.

Mary azt mondta a stylistnak, hogy teljesen padlón volt és csak az unokái tartották benne a lelket. A múlt évben sok rossz dolgon ment keresztül, és még az édesanyját is elveszítette. Úgy érezte, hogy a férje elhidegült tőle, és attól is félt, hogy talán el is fogja hagyni őt hamarosan.

Kristofer, amint meglátta Mary-t rögtön tudta, hogy mit kell tennie, azonnal munkához is látott. Hopkins azt akarta elérni, hogy az új kliense szép és magabiztos nővé váljon.

Mikor a mester befejezte az átalakítást, Mary férje és unokái, akik támogatták ezt az átalakulást, rá sem ismertek Mary-re. Meg lehet őket érteni…

Szeretnénk hinni, hogy ez az átalakulás segít Mary-nek a sok sorscsapás után felkelni a padlóról. Hiszen az élet megy tovább!

Tetszett a cikk? – akkor nyomjon a megosztásra és ossza meg a barátaival!