Ez a két ember ragasztószalagot erősített a falra. Amikor végeztek a festéssel, te is meg fogsz lepődni, mi lett a végeredmény!

Ennek a két embernek a találmánya segítségével te is egykettőre festheted le falat. Csak ragasztószalag, többszínű festék, mindössze ennyire lesz szükséged. A művelet eredményeképpen a lakás dísze lesz a fal, melyre egyszerűen öröm lesz pillantást venni. Ezt eszelte ki ez a két ausztrál lány.

Hogyan fessük le a falat

Amire szükséged lesz:

  • különböző színű falfesték
  • Ragasztószalag, esetleg szigetelőszalag

A munka folyamata:

1. A munka megkezdése előtt a lefestendő falnak portól mentesnek, tisztának kell lennie. Ha a fal színe nem tetszik neked, akkor egy réteg festéket vihetünk fel, ami az alapszín lesz.

Ezután jön a ragasztószalag! Ragasszad fel a szalagot úgy, hogy különböző mintákat kapj.

2. A következő lépésben elkezdheted a festést a kiválasztott színekkel. Ezzel kapcsolatban egy dolog nagyon fontos: a színeknek összhangban kell lenniük egymással, hogy a végén kellemes hangulatot árasszon.

3. Ügyelj arra is, hogy a festéskor ne lépd át a ragasztószalag vonalát. Előtte mindenképpen tegyél egy próbát a festőhengerrel. A minták széleinek egyenesnek és határozottnak kell lenniük.

4. Az eredmény megdöbbentő! Megszólalásig emlékezet a világhíres belsőépítészek alkotásaira.

5. Szerény, szimpatikus, de éppen így a jó…

6. A lélek is sokkal jobban pihen olyan helyen, ahol magunk hoztunk létre valami szépet. A saját ötlet alapján, saját két kezünkkel alkotott szobabelső még a szomorkás napokon is felvidít minket.

Nemrég tudtam meg, hogy van Dániában egy olyan intézet, aminek a neve „Boldogság intézet”. Itt olyan emberek dolgoznak, akik az emberi boldogság legapróbb faktorai után kutatnak.

Ez a tudományos központ azért van éppen Dániában, mert ebben az országban a legmagasabb az összlakosságra számított boldog emberek száma. Ez a szám 85%! Ez hogy lehet? Először is, a dánok sokkal kevesebbet dolgoznak, a munkanap Dániában legkésőbb este 5 órakor befejeződik. Mindenki siet haza a családjához, a gyermekeihez. A munka-, illetve szabadidő tökéletes aránya miatt az emberek nem szenvednek a szociális kapcsolatok hiányától, sokat kommunikálnak egymással, erősítik a társadalmi kapcsolataikat. Ez feltétlenül szükséges a boldogsághoz!

De nemkülönben feltétele a boldogságnak a kényelem is. Most már te is tudod, hogy hogyan festheted a szobád falait szépre, egy valóságos műalkotást létrehozván. Ez aztán minden nap minden másodpercében a te örömödet, boldogságodat táplálja majd.

Nézd meg ezt a videót, hogyan is készül ez a csoda!

Az ezen a fotón látható fal egyenesen elképesztő! Bízom benne, hogy benned is elindít valamit…

A szépség az apróságokban rejlik. A könnyebb út a boldogsághoz!

A jó ötlethez szép tárgyak illenek, így még a fal is hozzájárul a személyes boldogságodhoz. Most bárki szebbé teheti a saját kuckóját ezeket a trükköket felhasználva. Mentsed el ezt a cikket, hiszen könnyen meglehet, hogy a lakásfelújítás során szükséged lesz majd rá.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel ezt a cikket, és te is kísérletezz bátran!