Ez vár ránk a jövő héten – Heti horoszkóp (2019. december 23 – december 29)

A következő hét sok izgalmas dolgot tartogat a csillagjegyek számára. Nézzük, ki mire számíthat az előttünk álló hét napban!

Kos

A Kosok kissé türelmetlenek lesznek, ami vitákhoz vezethet a munkahelyen, vagy a családon belül. Érdemes egy kicsit visszahúzódni, és kétszer is meggondolni, hogy mit mondunk a másiknak. A legjobban akkor járnak a Kosok, ha kerülik az izgalmakat, és nem hoznak semmilyen nagy horderejű döntést a hét folyamán.

Bika

Egy régóta húzódó munkahelyi feladatot kell most megoldaniuk a Bikáknak, amihez természetesen semmi kedvük, nem véletlenül halogatták idáig. Az új, izgalmas feladatok azonban addig váratnak magukra, amíg a mostani feladat nincs elvégezve, ideje elvarrni a szálakat, és befejezni, amit be kell!

Ikrek

Ebben a hét napban az Ikreknek lesz lehetőségük elmélyedni, gondolkodni, kicsit más szemüvegen keresztül látni magukat, és élethelyzeteiket. Ez az állapot lehetőséget ad régi sérelmek tisztázására, valamint a megbocsátásra, vagy épp a bocsánatkérésre. Sok lelki tehertől szabadulhatnak meg az Ikrek ebben az időszakban.

Rák

A barátaiknak nagy szükségük lesz a Rákokra, így bármilyen elfoglaltak is, fontos, hogy időt szánjanak rájuk. Egy jó beszélgetés, alapos lelkizés mindenkire jó hatással lehet!

Oroszlán

Az Oroszlánokban hatalmas lendület dúl, és gyilkos tempót diktálnak. Fontos, hogy ez a lendület ne csapjon át harsány, tapintatlan viselkedésbe, mert sokak ellenszenvét kiválthatják ezzel. Meg kell érteniük, hogy nem mindenki tud, vagy szeret az ő tempójukban haladni.

Szűz

A Szüzeknek a héten a partnerükre kell helyezniük a fókuszt. Lehet, hogy számukra apróságokról van szó, de társuknak sokat jelenthetnek ezek az apróságok is. Érdemes átbeszélni a dolgokat, hogy senkiben ne maradjon tüske.

Mérleg

Érdemes rendezni a sorokat, és elcsendesedni. Ahhoz, hogy a Mérleg jegyűek tovább tudjanak fejlődni, most szükség van egy alaposan kidolgozott tervre, a feladatok organizálására.

Skorpió

A hét a családról és az otthonról fog szólni. Érdemes minél több időt szeretteikkel tölteniük, lehetőleg otthon. Ez ugyanis nagyon feltölti majd a Skorpiókat, akik ennek a pozitív energiatöltetnek köszönhetően újult erővel vághatnak bele terveik megvalósításába.

Nyilas

Kicsit nyögvenyelős hétre számíthatnak a Nyilasok, a szokásosnál ingerlékenyebbnek, érzékenyebbek lesznek. Szerencsére ez az állapot nem tart majd sokáig, addig is érdemes figyelni arra, hogy ne zökkenjenek ki a hétköznapi kerékvágásból, és egy jó beszélgetés is segíthet akár partnerrel, akár rokonnal, vagy baráttal.

Bak

A kommunikáció jegyében telik majd a hét. Sok későbbi problémát és félreértést megelőzhetnek a Bakok, ha most felvállalják véleményüket, és elmondják, amit gondolnak. Az is fontos, hogy a szokásosnál is nagyobb figyelmet szenteljenek a kívülről érkező ingereknek, ha valaki most szeretne megosztani valamit velük, kezeljék kitüntetett figyelemmel!

Vízöntő

A Vízöntőknek érdemes lehet kicsit háttérbe vonulniuk, és csak magukra, illetve családjukra figyelniük. A munkaterápia most nem megoldás, más ingerekre, más energiákra van szükség. Nyugalomra, és pihenésre van szükségük még akkor is, ha nem rég ért véget az ünnepi időszak.

Halak

A Halak jegyűek most abból tanulhatnak a legtöbbet saját magukról, ha megvizsgálják, hogyan látják őket mások. Érdemes lehet kikérni a barátok, rokonok véleményét, hogy ők mit tennének a helyünkben, vagy min változtatnának. Ezek a vélemények, legyenek bármilyenek is, sok tanulsággal szolgálhatnak a Halak számára.