Ezt árulja el rólunk az arabok horoszkópja

Az arab horoszkóp hasonlóan a miénkhez, 12 típusba sorolja az embereket születési dátumuk szerint. A jegyek elnevezése 1-1 fegyverhez kötődik, ami arra utal, hogy az arabok hitvilága, az emberi életet folytonos harcként, küzdelemként ábrázolja. Cikkünkből megtudhatod, mit mond rólad az arab horoszkóp!

Parittya (január 21. – február 18.)

Racionális ember vagy. Kommunikációd nyílt és egyenes, ezért környezeted tisztel, és fontos számukra a véleményed. Társasági ember vagy, akit kedvelnek. Közeli hozzátartozóid szeretnek és elismernek. Erényeid közé tartozik az önzetlenség, a becsületesség, és a korrektség. Nyugodt, és magabiztos vagy, nehéz kizökkenteni. Szereted magad körül a békét, de ha ez felborul, az mélyen érint, és szomorúsággal tölt el. Nagy hatással vagy a környezetedre, képes vagy motiválni az embereket, ezért beosztottként és vezetőként is egyaránt megállod a helyed.

Fejsze (február 19. – március 20.)

Szelíd ember vagy, akitől távol áll mindenféle agresszivitás. A jegyed nevére utaló fejszére barkácsolási tárgyként tekintesz, nem pedig fegyverként. Minden igazságtalanság és erőszak mélyen megérint és elkeserít, főleg, ha gyengéket és kiszolgáltatottakat ér támadás, legyen szó akár kisgyermekről, idős emberről, vagy egy állatról. Életedet az önzetlenség és a szeretet jellemzi. Kellemes házastárs, és jó barát vagy. Idealista világképed nem mindig egyezik a valósággal, mert a világ nem olyan jó, mint amilyennek Te szeretnéd látni. Fontos, hogy tudj két lábban a földön állni. Hidd el, a világot már azzal jobbá teszed, hogy benne létezel.

Tőr (március 21. – április 20.)

Izzik körülötted a levegő. Gyors észjárású és tettre kész vagy. Megállíthatatlanul küzdesz a céljaidért, ha valamit a fejedbe veszel, nem ismersz akadályt. Külső szemlélő számára akár akaratosnak is tűnhetsz, bár az állhatatos jelző jobban illik rád. Munkádba hatalmas energiákat fektetsz, és mint a szélvész, úgy robogsz előre. Kevés igazi barátod van, de akit közel engedsz magadhoz, aki mellett elköteleződsz, az biztos lehet abban, hogy ez az érzés részedről egy életre szól. Nem kertelsz, mindent kimondasz, amit gondolsz. Hirtelen haragú vagy, de akik igazán ismernek, szeretnek és elfogadnak ezekkel a tulajdonságaiddal együtt. Céljaidat, elképzeléseidet tűpontosan fogalmazod és valósítod meg, mindig a realitás talaján maradva. A kritikát nehezen viseled, de néha nem árt mások meglátásait is figyelembe venni, és elfogadni a tanácsaikat, hogy tanuld meg mások nézőpontjait is tolerálni.

Buzogány (április 21. – május 21.)

Környezeted határozottnak és befolyásolhatatlannak tart. Hatalmas lelkierővel és életerővel rendelkezel. Ha választasz egy utat, azon kitartóan végigmész, céljaid elérésétől semmi sem tántoríthat el. Szereted a nagyszabású feladatokat, és nem félsz a kockázatvállalástól, a kudarcot pedig hírből sem ismered. Az emberek szeretnek a társaságodban lenni, mert őszinte, lojális, és mély érzésű vagy. A körülötted lévők szívesen kikérik a véleményedet, ugyanakkor határozottságod és elszántságod miatt nem szívesen konfrontálódnak veled.

Csillag (május 22. – június 21.)

Kettős személyiséggel rendelkezel, jellemzőek rád a hirtelen hangulatingadozások. Képes vagy az önfeledt jókedvűségből pillanatok alatt mély melankóliába zuhanni. A középszerűséget ki nem állhatod. Szenvedélyes vagy, tele ambíciókkal. Sokan csapódnak hozzád, mert népszerű vagy. Nehezen tudod kiszűrni, hogy ki az, aki önmagadért szeret, és ki az, aki valamilyen hasznot akar húzni az ismeretségedből. Lételemed a pörgés, a nyüzsgés, és a társaság, melynek a középpontja vagy. Nyughatatlan vagy, jelszavad: Carpe diem!

Hosszú kés (június 22. – július 22.)

Életed középpontjában a család áll. Lelkesen kutatod a családfádat, fontosak számodra a gyökereid. A családtagjaidról való gondoskodás neked magától értetődő feladat. Teherbírásod kiemelkedő és határtalan, akár magánéleti ügyekről, akár a tanulmányaidról, vagy a munkádról legyen szó. Jószívűséged önzetlenséggel és magas toleranciával párosul. Szívesen és szorgalmasan tanulsz, rendszeresen képzed magad, aminek eredménye, hogy amibe energiát fektetsz, abban kimagasló eredményeket érsz el.

Kard (július 23. – augusztus 23.)

Magasra teszed a mércét, és el is éred a kitűzött céljaidat. Megjelenésed arisztokratikus és magabiztos. Jellemed egyenes. Imádod a luxust, minden érdekel, ami szép és feltűnő. Megjelenéseddel, otthonoddal, tárgyaiddal igyekszel kitűnni a tömegből. Lételemed, hogy a figyelem középpontjában legyél.

Kés (augusztus 24. – szeptember 23.)

Elhivatott vagy, kitartó és szívós. Kedveled az egyszerű dolgokat. Nagy tudással, és rengeteg tapasztalattal rendelkezel. Érzékenységed miatt kerülöd a vitát, de ha nem tudod elkerülni, biztos, hogy te győzöl, nem igazán akad ellenfeled. Amíg egy ügy, egy ember, vagy egy feladat érdekel és fontos neked, elszántan harcolsz érte. Ha azonban az érdeklődésed elvész, képes vagy elengedni, lezárod az egészet a lelked mélyére, és onnantól egyáltalán nem érdekel tovább a dolog. Bár nem mutatod, de fontos számodra a külvilág reakciója, és elismerése.

Lánc (szeptember 24. – október 23.)

Mindig a harmóniára törekszel. Emberismereted magasan fejlett, ezért nehéz neked meglepetéseket okozni. Kerülöd a vitát, a nyugalom rendkívül fontos a számodra, azáltal töltődsz fel. Jó társaság, és jó hallgatóság is vagy, ezért nagy népszerűségnek örvendesz. Korrekt és megértő ember vagy, véleményedet mindig tudatod a többiekkel, ezért tisztelettel tekintenek rád.

Arab tőr (október 24. – november 22.)

Kevés barátod van. Rejtélyesnek és megfejthetetlennek tartanak. Olyan vagy, mint egy sündisznó, nehéz hozzád közel kerülni. Olykor szeretsz elvonulni a világtól, és egyedül lenni. Erre az elvonulásra szükséged van, de ettől még nem vagy magányos. Sokan szeretnének a társaságodhoz tartozni, de Te nagyon megválogatod azt a pár embert, akit tényleg közel engedsz magadhoz. Aki azonban az életed meghatározó pillanataiban melletted volt, azt örökre a szívedbe zárod.

Íj (november 23. – december 21.)

Hosszútávú céljaidat kitartóan valósítod meg, munkádat precízen, és alaposan végzed. Gyorsan vág az eszed, rafinált vagy, és kitartó. Imádod, és élvezed az életet, de ezzel egyidejűleg megfontolt vagy, gyakran készítesz terveket, amiket képes vagy hideg fejjel megvalósítani. A jövőbe vetett hited megingathatatlan. Amikor nehézségekbe ütközöl, még elszántabb leszel. Hibáidat képes vagy belátni, és a tanulságot leszűrve előnyt kovácsolsz belőlük. Kiváló a humorod, szeretsz beszélgetni, és emberek között lenni.

Lándzsa (december 22. – január 20.)

Az érvelés nagymestere vagy. Általában kerülöd a konfliktusokat, de ha kell, beleállsz, és az érveid mellett esélye sincs a partnerednek a győzelemre. Tekintélyt parancsoló, őszinte ember vagy. A sérelmeidet nem dédelgeted, szereted egyenesen megbeszélni azt, ami bánt. Szívesen és szorgalmasan tanulsz. Kiváló szülő vagy, aki bár szigorú és következetes, mindig a gyermekei rendelkezésére áll, amikor arra van szükség. Megbízható munkaerő vagy, de ha valami iránt megszűnik a lelkesedésed, lustává válsz.