Ezzel az elképesztő trükkel mindössze 30 perc alatt köthetsz magadnak egy ilyen sálat. Mindezt kötőtű nélkül, pusztán a kezeddel!

A hideg, zord időjárás szinte megköveteli, hogy valamivel melegen tartsuk szervezetünket. Mi más lenne szívet melengetőbb, mint az, amit a saját két kezünkkel csináltunk?! Ez a rövid videó most téged is megtanít arra, hogy tudsz magadnak sálat kötni, mégpedig kötőtű nélkül.

Hogyan kössünk sálat kötőtű nélkül?

Kötés helyett válasszuk ezt a gyors és egyszerű kézi hurkolási technikát! Neked csak az ízlésedet elnyerő fonalat kell kiválasztanod és a megfelelő mintát. Szükséges továbbá némi ihlet is és fél óra, amíg elkészíted a sálat. Egy ilyen ajándéknak, hidd el, senki se fog tudni nemet mondani! Most pedig nézzed, és tanuld meg, hogyan kell csinálni.

Meglepően egyszerű, nem igaz? Miközben néztem ezt a videót, rögtön az jutott eszembe, hogy most azonnal akarok én is egy ilyen kézzel hurkolt sálat. Különben is, az ilyen sálak most nagyon divatosak, egyszerűen fantasztikusan néznek ki, és ami még fontos: nagyon sokféle ruhához illenek! Egy szép sál nem csak melegít, hanem esztétikailag is hozzáad valami utánozhatatlant a megjelenésedhez. És a legfontosabb: elkészítése egyáltalán nem nehéz, a bemutatottak alapján te is könnyedén el tudod készíteni.

Ha a videó megnézése után erős késztetést érzel rögtön a közeli kézműves, vagy fonalboltba rohanni, az nem meglepő, ráadásképpen ajánlunk hozzá egy Kötés-Horgolás honlapot is, ahol további tippeket találhatsz. Mutasd meg barátaidnak, ismerőseidnek is ezt a nagyszerű sálkészítési lehetőséget. Kívánunk neked kellemes és meleg napokat!