Finom zamatos tarját sütöttem, ezentúl csak így készítem

Számtalan módon lehet tarját sütni, általában mindenkinek van egy bevált receptje, most kipróbáltunk valami újat, ami nekünk nagyon elnyerte a tetszésünket. Finom, zamatos, szaftos húst kapunk, ami annyira puha lesz, hogy jóformán kés se kell majd hozzá.

A videóban megtekintheted, hogyan készül, a feliratokat is kapcsold be

A tarja az egyik legjobb alapanyag, számtalan csodás ételt lehet készíteni belőle. Nálunk általában csak önmagában lesütve is nagy kedvenc, mások úgy szeretik, ha jó sok hagyma van alatta. Az egyik legegyszerűbb variációt mutatjuk meg amivel csak néhány perc munka van, utána csak rá kell néznünk a tűzhelyre, amíg elkészül.

Finom fokhagymás, jó fűszeres és annyira puha, hogy nem kell szeletelni, a villával fel lehet vágni, annyira jó lesz az állaga. Ha marad belőle következő napra, az sem baj, mert az íze és az állaga egyáltalán nem változik. Vannak akik csak zsírban sütve szeretik, mi olajjal készítettük, de természetesen mindenki olyan zsiradékot tesz alá, amit szeret. Ha rajongsz a fokhagymás ételekért, tegyél bele többet. Fűszerezni is úgy lehet, ahogy csak szeretnéd, aki jobban szereti az erős ízeket, az bátran használjon több féle fűszert hozzá.

Nálunk frissen készítve is nagy kedvenc, de ha marad belőle, akár egy kis kenyérrel tunkolva is nagyon szívesen fogyasztja mindenki. Ha szeretnél finom puha húst sütni, ami lédús, egyáltalán nem lesz száraz, érdemes kipróbálnod, ez a recept nagyon egyszerű, jóformán mondhatni nincs mit elrontani. Nálunk nagy sikere van, szerintem aki megkóstolja, rögtön kér egy jó nagy szeletet belőle.