Gyermek tornazsákok iskolába

gyermek tornazsákok

Iskolakezdés előtt, érdemes egy bevásárlólistát készíteni, mert így biztosak lehetünk abban, hogy semmi nem marad ki a vásárlás során. Első osztályos gyermekek esetében még nem rendelkeznek a szülők kellő rutinnal, így több forrásból is informálódniuk szükséges, hogy pontosan milyen eszközökre is lesz a gyermeknek szüksége. A tornazsákok sem maradhatnak le arról a bizonyos listáról. A gyerekeknek a tornafelszerelésük tárolására lesz erre a kiegészítőre szükségük, de egyre többen hordanak dizájnos darabként is maguknál a nagyobb gyerekek ilyen jellegű tornazsákot. A gyerek tornazsák kiválasztása nem olyan egyszerű, főleg, ha a gyermekünknek is van elképzelése azzal kapcsolatban, hogy milyet is szeretne. Mutatjuk, hogy mi alapján dönthetünk, amikor tornazsákot kívánunk vásárolni!

A tornazsák mérete és anyaga

A tornazsák méretét sok minden meghatározhatja. Egyrészt az, hogy a gyermek tornatanára milyen sportruházatot ír elő, másrészt a gyermek az edzései során is használhatja ezt a táskát és nem biztos, hogy az iskolai tornafelszerelésével azonos ruházatot és cipőt hord az edzésen, éppen ezért erre is gondoljunk, amikor tornazsákot választunk. Amikor sikerül meghatároznunk, hogy a kisebb, vagy a nagyobb tornaszákot választjuk, azt is el kell döntetünk, hogy milyen legyen a táska anyaga. Lényeges, hogy strapabíró zsákot válasszunk, főleg, ha több dolgot is tárol majd benne a gyermek. És minden szülőnek tudnia kell, hogy a gyerekek az iskolatáskájukra jobban vigyáznak, mint a tornazsákra és gyakran veszítik is azt el. A tornazsákok többféle anyagból is készülhetnek, még ha első ránézésre úgy is tűnik, hogy mindegyik egyforma.

A tornazsák színe, stílusa és márkája

Nagyobb gyerekek már kategorikusan kijelenthetik, hogy nekik csak és kizárólag márkás tornazsák kell. Szerencsére, a tornazsák kínálat is széles, így többféle márka közül is válogathatnak a kisebb és nagyobb gyerekek. A CCC webáruházban és üzleteiben is több márka bukkan fel, mint a Reebok, a Puma vagy az Adidas. A kamaszok általában a márkás holmik mellett teszik le a voksukat. A lányok és a fiúk is találnak kedvükre való darabot, hiszen a fekete, a szürke, a rózsaszín és a kék márkás tornazsákok is fellelhetők a CCC kínálatában. A CCC, a világ 29 országában van jelen. 2019 végén összesen 1242 üzlettel büszkélkedhettek. A CCC webáruházban egyszerű a vásárlás, hiszen az ár, a márka, a szín és az anyag kategóriák beállítására is van lehetőség, amely lehetőség nagyon megkönnyítheti a dolgunkat.

A kisebb gyerekeknél még az első benyomásnak van nagy szerepe. Nincs ez másként, az iskolai holmikkal kapcsolatban sem. A CCC számukra is kínál nagyon dizájnos darabokat, de a kínálatban az egyszerű, letisztult, nőies tornazsák is megtalálható, a kamaszlányok legnagyobb örömére. Hiszen már ebben a korban is lényeges, hogy a ruházatukkal összhangot alkosson mind a tornazsák, mind pedig az iskolatáska.

A tornazsákok széles választéka a színben is megmutatkozik. A vagány, harsány színek mellett, találhatunk visszafogottabb, szolidabb darabokat is, így valóban mindenki megtalálhatja az ízlésének és egyéniségének megfelelő hátizsákot.

A hátizsák ára

Az iskolára való készülődés során az árak, az anyagiak is fókuszba kerülnek. A tornazsákok ára nem olyan vészes, még a márkás termékek ára is jó kategóriában van, így nyugodtan engedjük meg a nagyobb gyermekünknek, hogy kedvére szörfözzön a CCC oldalán és válasszon magának egy dizájnos tornazsákot.