Ha bika csillagjegyű a párod, becsüld meg, mert neki mindig te leszel az első helyen! Önzetlen, kedves és megértő!

A Bika az ideális partner mert érzelmes, makacs, határozott, reális és forradalmi a gondolkodása, mindez a Vénusz hatásának köszönhető. A Bika az ideális partner, minden partner őt szeretné, a most következő felsorolásban pedig láthatjátok azokat az okokat, hogy miért is igaz mindez a Bika jegy szülötteire.

1. Nyugodt

A Bika nem szeret veszekedni, amikor kritikát mond rólad egy beszélgetés során, akkor az érvei szilárdak. A Bika csendet és békességet akar.

2. Hűséges partner

Régimódi a párválasztást illetően, olyan kapcsolatot akar, amely a szeretetre épül, mert ő is ezt adja cserébe.

3. Állhatatos és felelősségteljes döntéseket hoz

Ha valamit a fejébe vesz, akkor senki nem tudja megállítani abban, hogy véghezvigye azt. Soha nem adja fel még akkor sem, ha áldozatot kell hozzon azért a bizonyos dologért. Soha nem panaszkodik és bármilyen kihívást elfogad.

4. Védelmezi a szeretteit

Ha egy a számára kedves személyt megbántanak vagy nehéz időszakon megy keresztül, akkor ő feltétel nélkül segíteni fogja. Nem szereti látni, ha az emberek szenvednek.

5. A szép és minőségi dolgokat szereti

A Bikának van a legszebb háza, a legszebb ruhái és mindig lenyűgöző a megjelenése. Nem elégszik meg féldolgokkal, ő mindent akar. Amikor szabadságra készül, akkor már idejében mindent elrendez és sok idővel az utazás előtt kiválasztja a helyeket.

6 Kreatív

A Bika az érzelmeit a zenével, a versekkel és a festészettel fejezi ki. Ha Bika a partnered akkor szinte lehetetlen, hogy mostanáig ne írt volna neked egy pár sort. Szereti a romantikus dolgokat és meg is ossza a szeretteivel azokat.

7. A bika gondoskodó

A Bika mellett soha nem fog unatkozni a partnere, ami nem csoda, mert a Bikát a Vénusz védelmezi. A Bika a szórakoztatás mestere, azt szereti, ha mindenki jólérzi magát a társaságában.