A nagymama a legjobb dadus, nála készülnek a legfinomabb ételek és megtanítja az unokákat mindenre ami fontos!

A nagymama egy nagyon fontos személy a családban, igazi áldás. Vannak olyan személyek akik nem értik, hogy miért is olyan fontos személy a nagymama, az unokák életében.

Mitől olyan különlegesek a nagymamák?

Amikor a gyerek valami butaságot csinál, akkor a nagymama megöleli őt, az édesanyja pedig veszekszik vele. Be kell ismernünk azt, hogy nincs még egy olyan személy a földön, mint egy nagymama, hiszen ő mindent megtesz az unokákért.

A nagymama az a személy, aki a legjobban megbízik a gyerekben, aki segít a gyereknek felállni amikor az elesik, aki megfújja az ételt, ha forró, amikor a gyerek nem akar enni. Ő készíti a legfinomabb süteményeket és nem baj, ha ebéd előtt is eszik egy szeletet az unoka.

Ő az aki kedvesen vitatkozik, nem veszekszik a gyerekkel, hanem tanítja őt. Már sok mindenen keresztülment, az élete során, de mégis van türelme az unokákhoz.

A nagymama az első olyan személy, aki a gyereket a hitre tanítja. A nagymama az aki a legfinomabb ételt főzi, a legjobb fűszerekkel izésíti, sok szeretettel készíti. Ezért olyan felejthetetlen a nagymama főztje.

A nagymamának feledhetetlen és sugárzó a mosolya, olyan mosoly ez amelytől a legsötétebb szobában is fény lesz és a gyerek nem fog félni semmitől. A nagymama megtanít arra, hogy mi a jóság, mert ő az, aki akkor is fog mondani egy jó szót neked, amikor úgy érzed, hogy meg sem érdemled.

A nagymama boldog gyermekkort ígér, ő a legjobb dadus, ő az aki először megtanít téged számolni. A nagymama a legjobb barát az elejétől a végéig. Még akkor is, ha a nagymama már nincs az élők sorában, de te álmodban beszélsz vele, valamilyen csoda folytán mindig talál megoldást arra, hogy egy jótanácsot adjon neked.

A nagymamának mindenből van egy kevés, ő formált téged anélkül, hogy felfognád ezt, a felnőtt életre amelyet most élsz. A nagymama egy csoda a földön, ha van még nagymamád, akkor köszönd meg neki mindazt a jót amit érted tett.