Ha elmúltál 30, ezek a frizurák állnak neked a legjobban!

30 éves kor felett a legvonzóbbak a nők, ekkor már érettek, kialakult az ízlésük. Egy jó frizura tükrözi a személyiséged, kiemeli a nőiességed és még sincs vele sok gond. A Ketkes.com szerkesztősége ma megmutatja, mely frizurák állnak legjobban a 30 év feletti hölgyeknek.

A rövid haj egyre divatosabb, de a divat szakemberek senkit sem szeretnének lebeszélni a hosszú hajról, mivel van közöttük néhány káprázatos fazon, amely megfiatalít, nőiessé tesz és egyszerűen varázslatosak. A hosszú hajról a legtöbben azt gondolják, hogy öregíti az arcot, ma mutatunk néhány olyan fazont, amit 30 éves kor felett is viselhetsz, mert egyszerűen káprázatosak és nőiessé teszik a megjelenésed.

A lépcsőzetesen levágott hosszú haj nagyon vonzó. Az ovális és a csontos arcú hölgyeknek áll a legjobban ez a frizura.

A lépcsőzetes, hosszú hajhoz a frufru is jól illik. Ezzel elfedheted az apróbb bőrhibákat, megfiatalít és divatossá tesz. A hosszú frufru a kerek és az ovális arcformájú hölgyeknek áll a legjobban.

A hosszú haj akkor is nagyon vonzó, ha kissé kócos hatású. Ehhez a frizurához jól illik az élénk hajszín. A nagyon dúsra szárított, kócos hatású haj a karcsú hölgyeknek áll a legjobban, mivel ez teltebbé teszi az arcot.

A kerek arcú hölgyeknek is jó választás!

Ez a frizura remekül áll az ovális arcformájú hölgyeknek. Mivel nagyon modern, fiatalító hatású.

Az egyenes haj nőies, mégis kifinomult ízlést sugall.

A természetes hajtincsek megfiatalítanak. Bájos, nőies és akár üzleti ebédről, akár egy elegáns vacsoráról van szó, bátran viselhető.

A középhosszú frizura egyre nagyobb teret hódít, mert nőies, bájos és nem igényel sok törődést. Ha nem tudod eldönteni, hogy levágasd a hajad, vagy sem, akkor ez a legjobb választás a számodra. A középhosszú frizura is lehet káprázatos és stílusos, csak meg kell találni a hozzád illőt.

Divatos, modern megjelenést kölcsönöz, ezért fiatalító hatású.

Az enyhén kócos hatású, hullámos haj megfiatalít.

Nőies, fiatalos és nagyon divatos. Az egyenes hajtincsek kifinomult ízlést sugallnak, ezért akár egy üzleti találkozón, vagy egy fontos ebéden is bátran megjelenhetsz ilyen frizurával.

A rövid haj egyre népszerűbb és szerencsére a legtöbb hölgynek jól áll. Akár kerek, akár ovális az arcformád, megtalálhatod a megfelelő rövid frizurát. 

A kerek arcú hölgyeknek remekül áll ez a frizura. A frufru vékonyítja az arcot és eközben eltakarja a kisebb bőrhibákat.

Nem kell lemondanod a hullámos tincsekről, ha rövid frizurát választasz.

Az ovális arcformájú hölgyeknek jól áll a rövid, egyenes haj. Nagyon egyszerű frizura, mégis bátran viselhető szinte minden alkalom esetén, mert nőies.

A hajforma, ami nem megy ki a divatból. Ha igazán nőies frizurát szeretnél, érdemes ezt a fazont kipróbálnod. A vékony hölgyeknek áll a legjobban.

Káprázatos frizurák, nekünk mind tetszik! Neked melyik a kedvenced?