Ha már nem tudom mit főzzek, veszek egy kisebb cukkinit, szerintem finomabb így mint rántva

A család sokszor valami újdonságot enne, de néha már azt sem tudjuk, mit készítsünk, ilyenkor veszek egy kisebb cukkinit és elkészítem ezt a finomságot.

Nagyon finom és tényleg egyszerűen elkészíthető, nálunk sokszor ez a vacsora, mert szeretjük és nem is túl bonyolult az elkészítése.

Elkészítés:

A videóban láthatod, hogyan készül, a feliratokat is kapcsold be

Nem kell hozzá túl sok alapanyag, ez egy finom és olcsó étel. Mostanában egyre több boltban lehet cukkinit találni, amikor nem túl drága, rögtön veszek belőle. Nálunk nagy kedvenc, ezért van, hogy többet veszek belőle, mert hidegen is jó, ezért mi nagyobb adagot szoktunk sütni. Szeretjük az ilyen finomságokat, végre nem a megszokott módon van elkészítve, ötletes és nagyon finom.

Mikor pedig szezonja van, a család folyton ezt kéri, mi egyszerűen képtelenek vagyunk megunni, bár nagyon szeretjük a zöldséges ételeket, főleg az ilyen egyszerűeket. Ha valami nem túl megterhelő ételt készítenél, ez a recept jól fog jönni. Nálunk nagyon bevált és mivel mindenki szereti, sokszor készítjük főételként, bármilyen körettel nagyon finom.