Ha már nem tudom mi legyen a vacsora, főzök egy kis burgonyát és készülhet is az új kedvenc

Nálunk szinte minden nap nagy kérdés, hogy mi legyen az ebéd és a vacsor. Megpróbálunk egyszerű, olcsó és finom ételeket kipróbálni, amivel nincs túl sok munka.

Ha van egy kis krumpli otthon, ezt szoktuk készíteni, nincs vele sok dolog, de nagyon finom és sok féle képpen lehet fogyasztani, ezért is szeretjük.

Elkészítés:

A videóban láthatod, hogyan készül, a feliratokat is kapcsold be

A család szerint finomabb mint a hagyományos lángos, ezért is lett akkora kedvenc. Olcsó és finom, sok féle módon lehet tálalni. Kerülhet rá fokhagymás tejföl, de akár mint egy szelet kenyeret, megkenhetjük bármivel és tehetünk rá feltétet.

A tésztával nincs sok munka, hamar elkészül és a kisütése se vesz túl sok időt igénybe. Ha eddig tartottál a lángossütéstől, ezt érdemes kipróbálnod, sokkal egyszerűbb. Ha van maradék kurmplipüréd, abból is el tudod készíteni, akár fűszerezheted is, hogy még különlegesebb legyen. Frissen forrón nagyon finom, de ha kihűl, akkor sem lesz rossz az állaga, úgy is lehet fogyasztani.

A külső része kellemesen megpirul, de belül finom és puha marad. Ha szereted a lepényeket, ez is elnyeri a tetszésed. Örülünk neki, ha valami új finomságot sikerül készíteni és nem csak a megszokott ételek kerülnek az asztalra.