Ha nincs ötletem, mi legyen az ebéd, felütök néhány tojást és reszelek egy kis sajtot, készül is a finomság

Sokszor azt se tudjuk mit kínáljunk a családnak ebédre, vagy vacsorára, ilyenkor körülnézünk, mi van otthon és megpróbálunk valami egyszerű, de mégis laktató ételt készíteni.

Tojás és sajt általában mindig van a hűtőben, ezért sokszor készítjük ezt az egyszerű finomságot. Mivel nincs vele sok dolog, ezért egy hosszú munkanap után is jól jön ez az ötlet.

Elkészítés:

A videóban láthatod, hogyan készül, a feliratokat is kapcsold be

Cukkinit olcsón sikerült venni a boltban, de más reszelhető zöldség is kerülhet bele, amit csak szeretsz. Sárgarépával is nagyon finom, ráadásul nagyon jól lehet fűszerezni, kerülhet bele kapor, zöldpetrezselyem, nagyon jó kis ízesítők.

A család kedvencei mellett néha valami újdonságot is ki kell próbálni, hogy ne legyenek unalmasak az étkezések. Sokszor megpróbálunk egy kis különlegességet készíteni, aminek mindenki örül. Ha szereted a zöldséges ételeket, ezt érdemes kipróbálnod. Alig kell hozzá valami és nagyon finom.

Önmagában is ehetjük, de tejföllel is megkenhetjük, vagy ketchuppal, csak ízlés kérdése. Kerülhet rá sonka és sajt, hogy még kiadósabb legyen, úgy már olyan mint egy jó kis lángos. Hidegen is finom, így nem baj, ha többet sütsz belőle, következő nap is örömmel el lehet fogyasztani.