Ha már nem tudom mit főzzek, reszelek egy kis krumplit és nemsokára kész az ebéd

Krumpli általában mindig van itthon, sok finomság lehet belőle, most egy nagyon egyszerű ötletet mutatunk. Olcsó és finom étel, amivel tényleg nincs sok munka.

A recept tényleg nagyon egyszerű és nagyon jó, sokszor sütjük mi is, mert remek akár vacsorára is. Mi csak úgy magában is szeretjük, de nagyon jól illik hozzá a tejfölös mártogatós is.

Elkészítés:

A videóban láthatod, hogyan készül, a feliratokat is kapcsold be

Érdemes többet sütni belőle, mert nagyon hamar elkészíthető és egy pillanat alatt el is párolog a tepsiről. Jól lehet fűszerezni, ha szereted, akár egy kis petrezselymet is adhatsz hozzá és bármit amit a család szeret.

Ha már nem tudod mit főzz és nem sok minden van otthon, ez a recept jól fog jönni. Nálunk nagy sikerük van azoknak a recepteknek, amelyekhez csak néhány hozzávaló kell. Krumplit általában mindig nagyobb mennyiségben veszünk, hogy legyen itthon, mert sok finom és olcsó ételt lehet belőle sütni – főzni.

Érdemes sütőpapíros tepsin sütni, nem tapad le, nem ég meg. Ha többet készítünk, hidegen is fogyasztjuk, de meg is lehet melegíteni, az állaga ugyanolyan jó marad, nem lesz ruganyos, nem szárad ki. Egy hosszú nap után amikor már nem tudjuk mi legyen a vacsora, akkor jól jön ez az ötlet. Salátával tálalva nagyszerű ebéd, de akár más köret is kerülhet mellé, attól függően mi az amit mindenki szeret.

Nagyon jó az íze, ezért lehet, hogy érdemes rögtön két adagot bekeverni belőle, hogy maradjon következő napra is.