Három csillagjegy tagjai még az idén megtalálhatják a Nagy Őt

Nem maradt sok idő hátra az idei esztendőből, azonban a csillagok állása szerint van három olyan csillagjegy, melynek szülöttei még 2019-ben nagy, pozitív változásokra számíthatnak a szerelmi életükben! Nem csigázunk tovább titeket, lássuk, kik találhatják meg jó eséllyel a párjukat a közeljövőben!

Vízöntő

A Vízöntők az idei ünnepi időszakban olyan felszabadultak és kiegyensúlyozottak lesznek, mint szinte soha korábban. Úgy tűnik, minden a helyére kerül, boldogság járhatja át a jegy szülötteit, hiszen végre nem csak a munkában, hanem baráti, családi kapcsolataikban is minden jól alakul. Ezek a pluszenergiák a szerelmi életet is befolyásolhatják. A Vízöntők nagy része pozitív kisugárzással rendelkezik, ez a karácsonyi időszakban pedig felerősödik, és ezt a környezetük is érezni fogja, így könnyen lehet, hogy decemberben ismerkednek meg jövőbeli párjukkal. A Vízöntők számára ráadásul a jövő év első fele is sok jóval kecsegtet, így minden adott a boldogsághoz!

Rák

A jegy szülöttei ismertek gondoskodásukról és nyitottságukról, könnyen alakítanak ki kapcsolatokat, ennek köszönhetően pedig sok tapasztalatot szereztek. Az utóbbi hónapok inkább voltak tanulságosak, mintsem érzelmesek, az év végi ünnepi időszakban azonban fordulhat a kocka. A múlt csalódásai sokukat ugyan bizonytalanná és zárkózottá tette, az előttünk álló hónap azonban változást hoz, a Rákok visszatalálnak önmagukhoz, és újra képesek lesznek nyitni mások felé. Ennek gyümölcse pedig egy új, nagy szerelem lehet!

Nyilas

A Nyilas 2019-ben nem volt túlságosan szerencsés a magánéletében. Sok kapcsolatuk azért futott zátonyra, mert választottjuk nem illett a Nyilas szabadságszerető, nyitott, olykor lehengerlő személyiségéhez. Ezek a csalódások hosszú időre visszavetették a jegy szülötteit, sokan egy időre „vissza is vonultak”, és nem keresték a szerelmet. Az idei karácsony, illetve az azt közvetlenül megelőző időszak azonban számukra is pozitív változással kecsegtet: Végre eljöhet az életükbe az az ember, akivel nem csak fizikai vonzalmat éreznek egymás iránt, hanem a személyiségük, a gondolkodásuk is passzol majd. A Nyilasok közül sokan lelhetnek hosszú távú párkapcsolatra az idén, ráadásul a jegy szülöttei számára a következő esztendő döntő része is a szívügyekről szól majd!