A hét fényképe: az öregúr átöleli a macskáját, az egyetlent, ami a leégett háza után megmaradt

Egy helyszíni tudósító készítette azt a felvételt, ami egész Törökországot bejárta, aztán pedig az internetnek hála, az egész világot. Ali Mese, egy 83 éves öregúr, aki Ordu tartomány lakója, egy tűzben elvesztette mindenét. Leégett a háza, minden ingósága odaveszett, ő maga is csak csodával határos módon maradt életben. Talán ennél is nagyobb csoda, hogy a még füstölgő romok alatt megtalálta egyetlen túlélő macskáját is. A Ketkes szerkesztősége is tudósít olvasóinknak erről a felettébb szívszorító jelenetről, ami bizonyára sokak szemébe fog könnyeket csalni.

Az öreg Ali keserűen állapította meg, hogy mindene odaveszett a tűzben, amiért valójában ő a felelős. Az történt ugyanis, hogy hiába próbált meg a házban tüzet gyújtani, a nedves fa sehogy sem akart meggyulladni. Egy kis benzint locsolt rá… a benzin viszont olyan hevesen lángolt, hogy a kis faház is tüzet fogott. Gyakorlatilag csak saját magát, családját és a fent említett macskát sikerült kimentenie, a többi macska, a tyúkok, a család összes tárgya, mind a tűz martalékává váltak.

Gyors és egészséges vacsora 10 perc alatt! Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Olcsó és finom cukkini recept

Ali szerencséjére a szomszédai időben észrevették, hogy baj van és kihívták a tűzoltókat. Viszont a házat és az abban lévő dolgokat már nekik sem sikerült megmenteniük. Hogyan tovább ezután? Mit lehet tenni a szörnyűség után? Ugyan a Fekete-tenger partján a telek meglehetősen enyhék, de nem annyira, hogy fedél nélkül is át lehetne vészelni. De most nem is csak ez a legnagyobb probléma.

Ali Mese-t ugyanis kórházba szállították, ahol ellátták a megégett kezét. A nevet nem kapott kismacskát pedig egy állatorvos nézte meg, szerencsére nem lett komolyabb baja. Utána újra láthatták egymást. Ezek a felvételek is vannak annyira meghatóak, mint azok, melyeket a tűz után közvetlenül készítettek.