Hiába akarnak az emberek rosszat, ha a Jóisten jót akar neked!

Amikor te korrekten viselkedsz és szépen, békességben élsz, mindig akadnak olyan emberek akik megpróbálnak alád tenni, pletykálkodnak és mindenféle bolondsággal próbálják tönkretenni a napodat.

Ha te jobb vagy másoknál, sokan alád akarnak tenni, mert nem tudják elviselni, hogy náluk valaki sikeresebb. Az ilyen emberek mindent megtesznek azért, hogy a másiknak ártsanak, akkor boldogak, ha a sikeres embereket padlóra küldhetik és majd megbolondulnak, ha neked jó megy.

A sikereidet nem tudják elviselni, azon fáradoznak, hogy letöröljék a mosolyt az arcodról. Azt fogják mondani, hogy te nem jól csinálod a dolgaid, ők jobban csinálnák, vádaskodni fognak és a legundorítóbb dolgokat vágják a fejedhez, csak, hogy sértegethessenek. Ilyenek azok az emberek, akik nem tudják elviselni mások örömét, mert ők csendben szenvednek és azt hiszik, hogy másoknak könnyebb és boldogabb életük van, még akkor is ha ez nem így van. Az ilyen emberek nem fognak példát venni a sikeresebbről, mert nem tudják elfogadni, hogy valaki jobb lehet náluk.

Ne hagyd, hogy megtörjenek, ne add fel. Éld úgy az életed, ahogy eddig is, élj azzal akivel boldog vagy. Hallgasd meg az embereket, de ne adj mindenki véleményére, mert az emberek nagy része nem akar jót. Egy baráti ölelés is lehet hamis és egy kéretlen tanács is lehet rosszindulatú, ami tönkreteheti az álmaid. A Jóisten jót akar! Amíg a Jóisten azt akarja, hogy boldog légy, mindig meg fogod találni a megoldást, hogy talpra állj! Akit a Jóisten szeret, azt az emberek nem tudják tönkretenni, senki sem veheti el tőled azt ami a legdrágább neked!