Hogyan fogod a telefonod? Sok mindent elárul rólad! Melyik kép érvényes rád?

A tudósok szerint abból ahogyan a telefonunkat tartjuk, sok minden kiderül a személyiségünkről. Az emberek alapvetően négyféle módon fogják a telefonjukat, tekintsd meg a képeket és válaszd ki, te melyik csoporthoz tartozol.

1. Egy kézzel fogod a telefonod és a hüvelykujjaddal írsz

Aki egy kézzel fogja a telefonját és így ír, képes egyszerre több dologra figyelni. Megbízható és szervezett ember vagy, aki mindig tudja mit akar. Képes vagy felismerni a valódi szeretet és a megjátszott emberi kapcsolatok közötti különbséget. Éppen ezért te mindent megteszel a szerelmedért, mert tudod, hogy ez az egyik legfontosabb dolog!

2. Két kézzel fogod a telefonod és hüvelykujjal írsz

Ez azt jelenti, hogy mások figyelmét keresed, szereted ha vigyáznak rád, törődnek veled. Nem vagy túlságosan önkifejező, ha az érzelmekről van szó, ezért a párod néha kissé furán érezheti magát. Meg kell tanulnod kissé rugalmasabbnak lenni. Ne félj a kommunikációtól, mond el bátran, mi az amit szeretnél, vagy mi bánt éppen.

3. Két kézzel fogod a telefonod és két hüvelykujjal írsz

Nagyon érzékeny ember vagy, emiatt gyakran szenvedsz. Sok félelmed van.Olyan párra van szükséged, aki megért és erős személyiséggel rendelkezik. Ez fontos ahhoz, hogy kibontakozz. Ha van aki melletted álljon, ha van kire támaszkodnod, sok mindenre képes vagy. A megfelelő partnerrel boldog vagy és könnyedén megoldjátok a problémákat.

4. Egy kézzel fogod a telefonod és mutatóujjal írsz

Kiegyensúlyozott személyiség vagy, aki nem akar idegeskedni. Mindent megteszel a családodért. Nem szereted a zsúfolt helyeket, te nyugalomra és családi légkörre vágysz. A családod a legfontosabb a számodra, ha ők boldogtalanok, te is az vagy. Könnyen megbocsájtasz, ezért mindig békés a hangulat otthon.