Ilyen karácsonyfát szeretnek, gondolom nem vagyok egyedül…

Ki ne vágyna bőségre az új esztendőben? Számtalan babona kötődik az ünnepi időszakhoz, amelyekkel gazdagságot, bőséget, egészséget vonzhatunk be az új esztendőben. A karácsonyi pénzfa a bőséget, a sikereket, a gazdagságot szimbolizálja. Nem csak a gazdagok készíthetik el, hiszen kisméretű pénzfát is készíthetünk és használhatjuk a legkisebb címleteket is.

Ha bőséges, sikeres és gazdag újévre vágysz, érdemes elkészítened a karácsonyi pénzfát. Ajándéknak sem utolsó, akinek boldog és gazdag újévet kívánunk, annak el is készíthetjük és karácsonykor megajándékozhatjuk vele. Aki hallott már a vonzás törvényéről, az jól tudja, hogy hatalmas ereje van a kéréseknek és a vágyaknak. A szerencsehozó pénzfa jobb mint egy vizualizációs gyakorlat, hiszen ha elkészíted, az ünnepi időszak folyamán minden nap látod. Amire összpontosítunk, azt könnyebben be is vonzzuk! Ha nem tudsz ilyen pénzfát készíteni, akkor se csüggedj, tekintsd meg gyakran ezeket a képeket és összpontosíts a kívánságodra. Hidd és tudd, hogy jövőre jobb és gazdagabb éved lesz, ne gondolj a problémákra és az anyagi terhekre, bízz abban, hogy jövőre jobb lesz.

Mindenki arra vágyik, hogy a családja egészséges és sikeres legyen. Ezzel a módszerrel a szeretteidnek is segíthetsz, hogy bevonzzák a jódolgokat az újévben, mutasd meg nekik ezt az ötletet, vagy készíts nekik egy pénzfát, hogy jövőre mindenkinek sikeresebb éve legyen, a hétköznapok pedig ne a nélkülözésről és a szűkölködésről szóljanak!

Egészségben, Békességben, Szeretetben és Gazdagságban Boldog Ünnepeket Kívánunk!