Kakaós pöfeteg készült ma nálunk, finom omlós lett

A kakaós pöfeteg a család kedvence, nagyon egyszerű, finom omlós és egy pillanat alatt elkészíthető. A tésztát összegyúrjuk, formázzuk és már sütjük is.

Ez az édes finomság nagyjából fél óra alatt elkészíthető, sütéssel együtt, ezért ha valami egyszerű édességet szeretnénk, ez a recept jól jöhet.

Elkészítés:

A videóban láthatod, hogyan készül, a feliratokat kapcsold be hozzá

Nincs szükség különleges alapanyagokra, csak olyasmire ami általában megtalálható a konyhában. Nagyon egyszerű, olcsó és finom süti, ráadásul remekül mutat, ezért ünnepi alkalmakra is érdemes elkészíteni. Ez egy alap kakaós változat, ami önmagában is nagyon finom, mivel belül annyira puha, kívül pedig enyhén roppanós.

Ha szeretnéd elkészítheted előre is, mert még 2 nappal később is annyira finom, mint amikor elkészült, na persze csak akkor ha marad belőle. Nálunk általába egy pillanat alatt elfogy, mert a család annyira szereti, hogy jóformán kihűlni sincs ideje.

Ha eddig még nem kóstoltad, ezt kár lenne kihagynos, csodás illata és íze egyszerűen elbűvöl mindenkit, nálunk legalábbis nagy kedvenc lett.

Fotó: Zsuzsanna Mrázik konyhájából