Kezdjük csinosan az újévet! 2018 fiatalító frizura divatja 40 év feletti hölgyeknek!

Néha a hölgyek is megunják a régóta viselt hagyományos frizurát, ezért stílust váltanak, hogy felfrissítsék a megjelenésüket.

Egy új frizura mindég megnyerő főleg, ha olyat választunk amelytől 10 évvel fiatalabbnak tűnünk, nem csak a megjelenésünkre de a lelkivilágunkra is különleges hatással van. Ma szeretnénk bemutatni nektek főképpen a 40 év feletti hölgyeknek néhány olyan frizurát, amely fiatalít, stílusos és modern.

Az idősebb és a fiatalabb korosztálynak is megfelelő egy – egy stílusú frizura, csak arra kell vigyázni, hogy az idősebb korosztály frizurája rafináltabb és kevésbé kihívó legyen. Egyesek úgy tartják, hogy a hosszú haj csak a fiatal korosztálynak áll jól, pedig ez egy téves felfogás. A hosszú haj, ha sűrű és fényes akkor bármelyik korosztály számára megfelelő. A természetesség mindig divatos lesz, az elegáns göndör fürtök és néhány rendezetlen tincs lesz a fő motívuma a következő szezonnak.

Gyors és egészséges vacsora 10 perc alatt! Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Olcsó és finom cukkini recept

1 Hosszú hullámos haj

Akinek hosszú, sűrű haja van és nem szeretne megválni tőle, az minden képpel göndörítse a fürtjeit. Ez a frizura csak azoknak a hölgyeknek áll jól akinek sűrű és egészséges a haja. A hosszú haj lehetővé teszi, hogy több féle elrendezési módot kipróbáljunk. 2018- ban a kissé rendezetlen tincsek lesznek divatosak, ez a forma egyaránt megfelelő a fiatal korosztály és a 40 év feletti hölgyek számára is.

2. Lépcsőzetes hajvágás

Ezt a formát azoknak a hölgyeknek javasoljuk, akiknek a haja közepes hosszúságú. Ezzel a frizurával nyugodtan megjelenhetnek üzletasszonyként vagy akár egy romantikus találkán is. Lehet egyenes, vagy hullámos, akár teljesen göndör is. Mindenki kiválaszthatja a megfelelő frizurát ízlése szerint.

3. Hosszú Bubi

Erről a frizuráról elmondhatjuk, hogy sohasem unjuk meg, mert annyira változatos. Aki szeret kísérletezni, próbálja ki az aszimmetrikus formát.

4. Félhosszú Bubi frizura

Ez a frizura lesz a következő év favoritja! Ez a hajforma segít, hogy az érett hölgyek is lépést tarthassanak a divattal. Ebben az évben a természetesség a divatos, a stylistok azt javasolják, hogy ne használjunk túl sok hajhabot vagy hajlakkot.

5. A nagyon rövid is divatos

Aki szereti a rövid hajat, az válassza ezt a modellt. Ez a játékos stílus nagyon nőies. Aki ezt választja sokkal fiatalabbnak fogja érezni magát, de ez a frizura a teltebb hölgyek számára nem javallott.

6. Pixie

Ez egy rövid haj a 40 év fölötti hölgyek számára, a legjobb választás a nőies stílus kedvelőinek! Ez a frizura mentőöv lehet a vékony, töredezett hajú nők számára, igaz, hogy rövid de elegáns és rafinált.

7. Rövid Bubi

Ez a frizura a klasszikus formát jelképezi. Aki nem szeret kísérletezni az nyugodtan válassza ezt a formát.

8. Bubi kicsit borzosan

Ez a hajvágás mindig divatos lesz. A kor csak egy számjegy, egy jó frizura évekkel megfiatalít. Ki kell választanunk a megfelelő stílust és be kell tartanunk néhány szabályt.

A legfontosabb szabály a 40 év fölötti hölgyek számára, hogy a frizura fiatalítson és eltakarja a kisebb szépséghibákat. Ugyanakkor az is fontos, hogy az életstílusunknak és a temperamentumunknak megfelelő legyen. Ápoljuk a frizuránkat, mert ez a nőiesség egyik alapja.  Ne féljünk a kísérletezéstől, egy modern frizura akár 10 évvel is megfiatalíthat!