Kritizálták a nyilvános szoptatást, elképesztő mit válaszolt rá egy anyuka!

A nyilvános szoptatás olyan téma, ami senkit sem hagy hidegen. Akár támogatják, akár nem, ez egyszerűen a legtöbb emberből elképesztő indulatokat vált ki.  Van aki úgy véli, hogy a gyermek táplálása bárhol és bármikor megengedett, míg mások ezt visszataszítónak tartják. Fültanúja voltam egy érdekes beszélgetésnek, amikor egy nyilvános szoptatás ellenes hölgy kifejtette a véleményét, de erre egy anyuka úgy reagált, hogy a hölgy egyszerűen szóhoz sem jutott!

Egy nő kijelentette, hogy a nyilvános szoptatást teljes mértékben elítéli. Hányingere van tőle és egyszerűen úgy véli, hogy egy nő melleit nem kell mutogatni nyilvánosan, még akkor sem, ha éppen a gyermekét eteti. Nem tartja normális dolognak, hogy az utcán sétáló emberek az anyuka kebleit bámulják, miközben a gyermekét eteti. Ez undorító és egyszerűen felfoghatatlan.

Egy anyuka azonban teljesen másként vélekedik erről és okosan válaszolt a felvetésre:

Van otthon banán és keksz? Kattints ide és nézd meg ezt a videót, hogyan készül az egyik legegyszerűbb sütés nélküli sütemény!

Hidegen hagy, ki mit gondol erről. Aki undorítónak tartja a gyermeke táplálását, az jobb, ha nem is szül. A gyermek szoptatása természetes dolog, amit undorítónak lehet tartani, de ne feledjük, hogy eleinte mindenkit így táplált az édesanyja.