A legjobb orvosság migrénes fájdalom ellen!

A migrén szörnyen kínzó fájdalommal jár, ez az állapot a közérzetünkre is hatással van főleg, mivel a fájdalom akár egy napon át, vagy még hosszabb ideig is tarthat.

A migrénnek több típusa van, de a fájdalomcsillapítók általában nem hatásosak egyik esetben sem. Csak kevesen tudják, hogy a só a leggyorsabb megoldás, amivel megszüntethető a migrénes fejfájás!

Hogyan szünteti meg a migrént a só?

Jó minőségű sóra van szükségünk, használhatunk például Himalája sót, amiben 84 féle ásványi anyag van. Ez a só helyreállítja a szervezet egyensúlyát, elősegíti a lúgosítást és még az immunrendszerre is jótékony hatással van. Növeli a szerotonin szintjét, ami azonnal enyhíti a fájdalmat. 

A kezelés nagyon egyszerű, egy pohár vízbe tegyünk egy teáskanál Himalája sót és keverjük hozzá fél citrom levét. Amikor kezdődik a migrénes fejfájás, igyunk meg egy pohárnyit ebből a keverékből. Néhány pillanat alatt csökken a fájdalom. A sónak nincs mellékhatása mint a migrénes fejfájásra ajánlott gyógyszereknek, ráadásul gyors segítséget jelent és jótékony hatással van a teljes szervezetre.