Mi a nők erőssége? A csillagjegyed elárulja, miben vagy a legjobb!

Mindenkinek más az erőssége, a csillagjegyek szerint. A női horoszkóp elárulja, miben vagy te a legerősebb.

Bak

A Bak nő erőssége abban rejlik, hogy rengeteget bír dolgozni, bármilyen sokat is dolgozik akkor sem látszik rajta a fáradtság. Egyes emberek sajnálják őt mert nem értik a lényeget: a Bak hölgy olyan mint egy örökmozgó, az energiáját a mozgásból nyeri.

Vízöntő

A Vízöntő nő erőssége a nem szabványos gondolkodásában rejlik, egyesek szerint a Vízöntő hölgy egy kicsit furcsa, mások pedig azt gondolják róla, hogy álmodozó személy, mert mindég a fellegekben jár. Azonban amikor mindenki azt kiabálja, hogy „minden elveszett, meg fogunk halni” a Vízöntő hölgy látja a megoldást és mindenkinek megmutatja a helyes utat. Csak ő képes arra, hogy túllépjen a sztereotípiákon és a szabályokon.

Halak

A Halak ereje abban a fantasztikus intuíciójukban rejlik, amivel rendelkeznek, ők érzik a világot pont úgy mint a vizet. A közeli hozzátartozójukat mindig megvédik, ha úgy érzik, hogy azok veszélyben vannak, sőt saját magukat is nagyon jól meg tudják védeni, akkor amikor arra szükség van.

Kos

A Kos nő erőssége a jól meghatározott céljaiban rejlik, a Kos hölgy számára azok az akadályok amelyek az útjába akadnak vagy át lesznek lépve vagy egyszerűen el lesznek taposva. Ő nagyon jól tudja azt, hogy minden akadályt le lehet győzni, azt gondolja, hogy a kompromisszumok és a valóság csak a gyenge embereknek való.

Bika

A Bika erőssége a hatalmas fantáziájában rejlik, a Bika hölgy erős, intelligens, ezért a kisebb problémákat könnyen megoldja. Amikor pedig komoly és nehéz problémák adódnak akkor a Bika a saját belső világába rejtőzik, amit nem mutat meg senkinek. Innen nyer elegendő energiát és új erővel tér vissza.

Ikrek

Az Ikrek ereje a kommunikációjukban rejlik, az Ikrek hölgy képes arra, hogy bárkit meggyőzzön néhány olyan szót használva amelyet az illető személy hallani akar.

Rák

A Rák ereje az empátiájában rejlik, a Rák hölgy az egyetlen aki másokra is gondol, meg fogja élni mások érzelmeit és részt vesz a problémáikban. A mindennapi életben ez nem a legkényelmesebb erény, mert megterhelő. Azonban ez az ő különleges oldala.

Oroszlán

Az Oroszlán ereje a bátorságában rejlik, az Oroszlán hölgy nem fél, ezért mindenben az első. Ők a legszebbek, a legintelligensebbek, általában királynőknek nevezik őket, ezért amíg mások félnek attól, hogy kimondjanak valamit addig ő elfoglalja a trónt.

Szűz

A Szűz ereje a logikájában és az intelligenciájában rejlik, a Szűz hölgy bármilyen problémát a legkisebb elemeire bont, figyelmesen  tanulmányozza, majd ismét összegyűjti azt mert most már biztosan tudja azt, hogy mit kell csinálnia. A Szűz számára mindegy, hogy a saját szituációját és érzelmeit kell elemeire szednie vagy idegen emberekét, a lényeg az, hogy ne hibázzon mert azt nem engedi meg magának.

Mérleg

A Mérleg ereje a saját bájában rejlik, a Mérleg hölgy mindig elragadó. Aranyos, karizmatikus és kedves. Senki sem akarja megsérteni, mert védtelennek tűnik, de ő nagyon erős.

Skorpió

A Skorpió hölgy nem kell semmi erőfeszítést tegyen azért, hogy valakit vagy valamit magához vonzzon, ez nála magától történik. Igazi mágia! Az a szerencse, hogy a Skorpió hölgyet csak a különeges emberek érdeklik.

Nyilas

A Nyilas erőssége az optimizmusában és a tűrőképességében rejlik, ő egy különleges személy. Ha körülötte mindent tönkretesz egy vihar, valaki meg fullad, valaki át sodródik a másik partra, a városok megsemmisülnek, a szigetek  helyet cserélnek, a Nyilas hölgy akkor is ott fog állni ahol az előtt állt. A Nyilas erősségében elbújhatsz az élet összes szenvedése elől.