Van két olyan csillagjegy, melynek szülötteit szinte lehetetlen becsapni!

Csillagjegyünk sok különböző hatást gyakorol személyiségünkre, nincs ez másképp a manipuláció, a befolyásolás terén sem. Akadnak, akiket könnyen meg lehet téveszteni, és azokban is megbíznak, akikben nem kellene, van viszont két olyan csillagjegy, melyek tagjai ösztönösen jó emberismerők, átlátnak a szitán, és majdhogynem becsaphatatlanok. Nézzük, kikről van szó!

Vízöntő

A Vízöntők átlagon felüli kreativitással és intelligenciával rendelkeznek. Általában tele vannak tervekkel és álmokkal, szeretik a társaságot, és sok időt áldoznak arra, hogy emberi kapcsolataik jól működjenek. Mindezek ellenére olykor – affajta védekező mechanizmusként – eluralkodik rajtuk egy introvertáltabb, visszahúzódóbb viselkedés, néhányan ilyenkor – tévesen – hűvösnek, zárkózottnak tartják őket. Ez az időnkénti visszahúzódás, “megfigyelés” azonban segít a Vízöntőnek abban, hogy átlássa a körülötte lévő emberek szándékait, és jó döntéseket tudjon hozni.

Egy nagyon hasznos kettősség rejlik bennük, ugyanis egyszerre van meg bennük az újdonságok és a kihívás szeretete a higgadtsággal és az egészséges óvatossággal. Mivel hatalmas szabadságvággyal rendelkeznek, nem viselik el, ha beleszólnak az életükbe, vagy irreális keretek közé próbálják szorítani őket.

Gyors és egészséges vacsora 10 perc alatt! Kattints ide és nézd meg ezt a videóban. Olcsó és finom cukkini recept

Ez a nagyfokú autonómia is segít nekik abban, hogy megóvják magukat az átverésektől. Gyors észjárásuk és helyzetértékelésük miatt kifejezetten kellemetlen vitapartnerek, akik nagyon hamar “kiszagolják”, ha a másik szavai vagy szándékai nem őszinték.

Mérleg

A Mérlegek szeretik az életet, alapvetően kifejezetten barátságosak, és melegszívűek. A felületességet azonban ki nem állhatják, kiváló emberismerők, így nagyon ritkán fordul elő, hogy olyan emberrel létesítenek baráti vagy párkapcsolatot, akik aztán megbántják vagy megkárosítják őket. A Mérleg harmóniára törekszik az életében, ezzel pedig nem összeegyeztethető az ármánykodás és a hazugságok. Egyik legjobb tulajdonságuk a kiegyensúlyozottság, felelős viselkedésük stabilitást nyújt a környezetüknek, akik ezt értékelik is.

A Mérleg alaposan megfontolja döntéseit, és ki is tart mellettük, egyáltalán nem jellemző rá a hebrencs, vagy szélsőséges viselkedés. Egy Mérlegnek nem csak a saját egyensúlya fontos, hanem a szeretteié, barátaié is, épp ezért őket is megkülönböztetett figyelemben részesíti. Ha azt látják, hogy valaki nincs rendben körülöttük, ők az elsők között lesznek, akik segítenek. A Mérleget ösztönösen jó emberismeretének, koncentrált figyelmének, és éles eszének köszönhetően szinte lehetetlen megtéveszteni.