Mi az oka annak, hogy a férfi még alig ismeri a nőt, de máris elhagyja?

Biztosan minden nővel előfordult már, hogy egy férfi udvarolt neki, egy ideig találkozgattak, majd egyik napról, a másikra a férfi továbbállt.

Miért történnek ilyen esetek? A kérdésre a válasz a most következő három okban rejlik

1. A sietség nem vezet sehová

A nők úgy vannak megalkotva, hogy mindig sokat gondolkodnak a párkapcsolatukon, vajon mi lesz ebből, meddig fog tartani, stb. Vajon össze fognak-e házasodni, lesz gyerekük? Tudattalanul is egy nő azt sugározza, hogy a férfinak választania kell a házasság vagy a szívtiprás között.

Ha siettettetjük a dolgokat, az elkeseredést vonz maga után, ha egy nő mindig arra gondol, hogy mit kell tennie azért, hogy boldog legyen, akkor lehet, hogy sohasem lesz boldog.
Éljük meg az adott pillanatot, élvezzük a kapcsolatunkat, ne arra gondoljunk, hogyan kellene lennie.

2. Nem vagytok kompatibilisek

Lehet, hogy a közösen töltött idő kiváló, de mint személyiség különbözőek vagytok.
A kompatibilisség azt jelenti, amikor úgy szeretitek és fogadjátok el egymást, amilyenek vagytok, amikor nem kell azon gondolkodni, hogyan viselkedj a másik előtt, azért, hogy tetsszen neki.

3. Ő megunt

Az unalom főképpen a férfi problémája, attól még a nő ugyanúgy figyelhet és törődhet magával, mint eddig. Azért amiért egy nőnek sikerült megszereznie egy férfit ,az nem azt jelenti, hogy a férfi mindig mellette lesz. A férfiak sokkal könnyebben beleunnak egy kapcsolatba, mint egy nő. Azonban ha a kapcsolat igaz szerelmen, tiszteleten alapul, ezt is túl lehet élni. Ez nem kell a kapcsolat végéhez, vagy félrelépéshez vezessen.

Egy férfi számára mindig az a fontos, hogy a nő aktív legyen, érdeklődjön, boldog és pozitív legyen.