Mi vár rád idén, a horoszkópod szerint? A bak fontos döntéseket hoz, a kos jó évre számíthat, az oroszlán sikereket ér el.

Az idei év mind a tizenkét csillagjegy számára tartogat fontos leckéket.

Kos:

Ez az év jobb lesz a Kos számára mint az előző év volt. Fel kell vegye a ritmust az élettel meg kell határozza konkrétan a területét és a tennivalóit. A Kos bebizonyítja azt is hogy jó vezető amikor már az üzleti téren biztonságba érzi magát, akkor a figyelme a családra és az otthonára irányul. Sok pénzt fog költeni javításokra és a lakásfelújításra, amit eddig csak halogatott.

Az év első felében a karrier lesz számára a legfontosabb dolog, az év második felében főképp szeptemberben a párkapcsolat és a családi élet fog virágzani egy nagyon érdekes utazás során.

Bika:

A Bika számára ez az év a legfontosabb dolgok elérését jelenti. Lehet, hogy csak lépésekben éri el a kitűzött célokat és ezeknek a megvalósítása egészen decemberig tarthat. Ameddig minden lépésre koncentrál addig pozitív változásokat ér el az életében.

A sikert egy erős csapat segítségével fogja elérni, legyen szó szakmai csoportról vagy a családról vagy befolyásos ismerősökről. Júniustól kezdődően egyre jobb lesz az anyagi helyzete. A hosszú ideig tartó felkészülésnek meg lesz az eredménye az év utolsó négy hónapjában a siker nem marad el.

Ikrek

Ezt a csillagjegyet két dolog foglalkoztatja idén, a kapcsolatok és a pénz. Nem lesznek különösebb problémái csak többet fog foglalkozni ezzel a két dologgal. A szakmai tevékenység és a magánélet prioritást élvez. Ez az időszak lesz a legmegfelelőbb a szakmai és a magánéleti sikerek megvalósításához.

Rák

Ennek a csillagjegynek a szülöttei nagy célokat érnek el, lassan de biztosan haladnak előre. A Rák nagy változtatásokat szeretne azonnal, de közben megáll és megvizsgálja, hogyan tudja mindezt a legjobb körülmények között elérni.

Mivel a Rák kreatív ezért egyre több dolgot ismer meg és egyre több dologgal foglalkozik. A Rák problémája már megszokott, nem bízik magában eléggé, nincs megelégedve azzal amit elért, ezért a legjobb megoldás az ha hagyja, hogy egy optimistább személy befolyásolja őt.

Oroszlán

Az Oroszlán jegyében született személyek ebben az évben kiegyensúlyozottak lesznek. Az ő számukra ez az év a pihenésről, az intellektuális és spirituális feltöltődésről szól.

A legjobb időszak az ő számukra júniustól, októberig tart, ekkor tudnak legtöbbet teljesíteni a kitűzött célok közül. Ez az év sokkal több stabilitást hoz az Oroszlán számára, a szakmai életben, a családi és a személyes kapcsolatokban is.

Szűz

Az a változás amely szeptemberben elkezdődött a Szűz jegyében született személyeknél a kétezer tizenkilences évben is folytatódni fog. Ezidáig a Szűz hallgatott, dolgozott magáért és másokért is, úgy tett mintha nem venné észre a rosszakaróit és az igazságtalanságot.

Most már az ő számára is megmutatkoznak az eredmények. Az év első időszakában egy új bevételi forrás jelenik meg a Szűz számára. A kapcsolatokat illetően a Szűz olyan személyek iránt fog érdeklődni akik különböznek tőle, feladja a kényelmét és a biztonságát ezért az élete sokkal érdekesebb lesz.

Mérleg

A Mérleg jegyében születettek számára ez az év a kreativitás éve les,z a művészetek területén. A legtöbb eredményt az év elején érhetik el. Ezután a periódus után lesznek dolgok, melyek megnehezítik az életét.

Áprilistól augusztusig a Mérleg életét a tanulás és a tanítás fogja kitölteni. Szeptember második felében egyre jobban megmutatkoznak az eredmények olyan dolgokban amelyekbe sok energiát fektetett. Májusban és júniusban a Mérlegnek vigyáznia kell arra hogy ne folyjon ki a pénz a kezéből.

Skorpió

A Skorpió számára ez az év a szakmai helyzet megszilárdításáról szól még akkor is ha egy új munkahelye lesz, mert a többiek azt fogják érezni hogy a Skorpió nélkül semmi sem működik.

Márciustól októberig jó eredményeket fog elérni csapatmunkával, van körülötte néhány olyan személy akikkel nagyon jól kiegészítik egymást és kreatívak együtt. A saját maga által készített projektek a legsikeresebbek októbertől, decemberig. 

Nyilas

Ez az év a Nyilas számára egy látszólagos stagnálás lesz, sem a szerencse sem a dinamizmus, sem a spontaneitás amely jellemzi őt most nem fog megmutatkozni. Január negyedike és május ötödike között a Jupiter már nem áll a Nyilas oldalán, de ha nem tervez hatalmas dolgokat, akkor nem lesz semmi probléma. Ez a stagnálás megvédi a Nyilast attól, hogy rossz irányba haladjon

Májustól szeptemberig tud a Nyilas a legtöbb dolgot megvalósítani, mert a Vénusz a levegőjegyeket fogja befolyásolni, az Ikreket, a Mérleget, a Vízöntőt és a Nyilast. Ez azt eredményezi, hogy a Nyilas az előbb felsorolt csillagjegyek szülöttei közül fog néhány személlyel jó kapcsolatot kialakítani.

Bak:

A Bak számára ez az év néhány elhalasztott döntéssel indul. Olyan döntések, amiket a tavalyi évben kellett volna meghoznia. Ha helyes döntést hoz akkor lemond néhány szándékáról. Az év legjobb periódusa július és szeptember között lesz.

A pénzügyekben szerencsés időszak lesz ez a Bak számára. A kapcsolataira amit különböző csoportok vagy különböző korú emberek alkotnak, az jellemző, hogy egész évben egy kihívás lesz a Bak számára. Ezek közül a személyek közül a szülők, a gyerekek vagyis a család lesz a legjobban érintve.

Vízöntő

A Vízöntő már ez év elejétől máshogy fogja érezni magát, ez attól függ, hogy milyen döntéseket hozott az elmúlt két évben. A Vízöntő pénzügyei zavarosak lesznek. Úgy kell alakítsa a dolgait, hogy jusson mindenre.

A munkakapcsolatok szempontjából a levegő jegyű partnerek a legmegfelelőbbek. Az lenne a legjobb ha az ismerősök között lenne egy Bak szülötte is, aki két lábbal a földön tart mindenkit. A személyes kapcsolatok kialakításához is a levegőjegyű személyek alkalmasak.

Halak

A Halak számára ez az év eléggé nyugtalannak bizonyul, mindig keresni fogják a számukra legjobb dolgokat. A munka területén a Halak úgymond elevensége sikereket hoz, pl. előléptetést, fizetésemelést vagy egy jobb munkahelyet eredményez.

A május eleje egy meghatározó időszak lesz, augusztus és szeptember pedig a maximális teljesítmények időszaka.