Milyen az intuíciód? Most megtudhatod, mennyire fejlett a megérző képességed!

Minden embernek van intuitív megérzése, van akinek fejlettebb és van akinek kevésbé fejlett.

Ma egy olyan tesztet hoztunk el nektek amelyet, ha elvégeztek megtudhatjátok mennyire fejlett a megérzésetek.

Hogyan értelmezzük a fotón látható tesztet?

Ezt a tesztet bárki elvégezheti, a fotón 10 láda látható, de csak 3 ládában van arany.
Ahhoz, hogy ellenőrizni tudd az intuíciódat, csak néhány percre van szükség. Nézd meg a fotót és válaszd ki azt a 3 bőröndöt amelyikről gondolod, hogy arany van benne. Ne nézd meg előre a válaszokat és ne próbáld előre megmondani az eredményt!

A válaszok értelmezése

Miután kiválasztottad a 3 bőröndöt az aranypénzzel, nézd meg hány helyes választ adtál.

 

1. Ha sikerült kiválasztani mind a 3 bőröndöt akkor gratulálunk! Nagyon fejlett az intuíciód. Okos ember vagy és tudod, hogy bízhatsz a belső hangban. Ez a tehetséged egy értékes ajándék, használd a magad és más emberek javára.

2. Csak két bőröndöt sikerült kiválasztanod? Ez is egy jó eredmény, a te intuíciód is elég fejlett. Ahhoz, hogy még erősebb legyen ez a képességed, használd sűrűn, ne csak akkor amikor fontos döntéseket kell hoznod.

3. Ha csak 1 olyan bőröndöt sikerült kiválasztanod amelyben arany pénz van azt jelenti, hogy jók a képességeid csak nem tanultad meg használni őket. Fejleszd az intuíciód, amely a jövőben majd segítségedre lesz abban, hogy helyes döntéseket hozz és bármilyen szituációban megtaláld a helyes utat.

4. Ha egy olyan bőröndöt sem sikerült kiválasztanod, amelyben arany pénz van, akkor se csüggedj. Valószínű, hogy nem hallgattál eddig a belső hangra.

Ha nem vagytok megelégedve a válaszokkal ne keseredjetek el, tanuljatok meg hallgatni a belső hangra. Egy év múlva végezzétek el ismét ezt a tesztet és látni fogjátok, hogy mennyit fejlődött az intuíciótok.