Milyen királynő vagy a születési hónapod szerint, ezt mondja rólad az asztrológus!

Sok nő álmodozik arról, hogy igazi királynőnek érezhesse magát, mi most megadjuk ezt a lehetőséget, elmondjuk milyen királynő vagy a születési hónapod szerint.

Január, az ellenállás és a türelem királynője

Ezek a nők emelt fővel viselik az életben adódó akadályokat, nem panaszkodnak senkinek, meghallgatják mások problémáit és hasznos tanácsokat adnak. Amikor elfogy a türelmük akkor jobb ha menekülsz előlük, a hitetlenség nem jellemző rájuk.

Február, a királynő aki egyetlen kihívástól sem riad meg

Ezek a nők makacsak és bíznak a saját maguk erejében, ez viszi előre őket. Vezető típusok, nem riadnak vissza semmitől és gyors döntéseket hoznak. Az intuíciójuknak köszönhetően könnyen befolyásolják a körülöttük lévő embereket és imádják a gyerekeket.

Március, a vonzó királynő

Ezek a nők nagyon érzékenyek és csinos megjelenésűek, azonban makacsak. Az ilyen királynőknek nagyon kifinomult az ízlésük, könnyen magukhoz vonzzák azokat a férfiakat, akik készek arra, hogy megvédjék őket a kellemetlenségektől.

Április, a lázadó királynő

Az ő különlegességük nem abban nyilvánul meg, hogy átlépik a szabályokat, hanem abban, hogy saját szabályaik vannak. Ezek a nők nagyon vonzóak, így könnyen elcsábítják a férfiakat, szinte első látásra. Nagyon határozott és valós céljaik vannak.

Május, a harcos királynő

Ezek a nők nagyon érzékeny lelkűek, de a mindennapokban igazi katonák, korrektek és nem kötnek kompromisszumokat. Egy ilyen nőben minden megtalálható amire egy férfinak szüksége van. Nagyon jó háziasszonyok lehetnek és jó vezetők, hatalmas erővel és akarattal bírnak. Az ő életük szépen alakul, mert mindent megtesznek a sikerért.

Június, a jövőbelátó királynő

Ezek a nők természetükből fakadóan nagyon kedvesek és kerülnek minden konfliktust. Belelátnak az emberekbe és fejlett a hatodik érzékük, ezért szinte mindig előre tudják, egy adott helyzet, hogyan fog alakulni. Azonban ez a képességük, csak érett korukra alakul ki.

Július, a szíveket összetörő királynő

Gyerekkorukban elragadóak, de idővel erős nőkké és anyává válnak. A férfiak odáig vannak értük, az évek múlásával a szépségük egyre csak fokozódik. Ezek a nők nem igazán figyelnek a környezetükben élőkre, csak a családjuk fontos a számukra.

Augusztus, a vezető királynő

Ezek a nők igazi vezetők, képesek arra, hogy számtalan embert irányítsanak. Sok dologban kitűnőek, de az első hely mindig a családé és az otthonuké. Ezek a nők nagyon példásak és őszinték, a körülöttük lévő emberek pedig kihasználják ezt a tulajdonságukat.

Szeptember, a túlzások királynője

Ezek a nők különbözőek lehetnek, egy dolog azért mindegyiküket jellemzi, csodákat mesélni a legapróbb dologról is. Szeretnek túlozni, így hívják fel magukra a figyelmet. Jó háziasszony válhat belőlük, de hajlamosak a lustaságra.

Október, az érzelmek királynője

Ezek a nők olykor maguknak való, rideg embereknek tűnnek, de belül a fagy és a tűz tombol a lelkükben. Ezek a nők képesek minden férfit megőrjíteni a kissé butácska, de mégis elragadó stílusuknak köszönhetően.

November, a varázslás királynője

Ezek a nők elragadóak és szenvedélyesek, mindent idejüket a szerelemre áldozzák. Jó pszichológusok és előre tudják a másik ember szándékát. Személyiségüknek köszönhetően sok esetben előre sejtik, mi fog történni, olykor megálmodnak dolgokat.

December, az utazás királynője

Ezek a nők le tudják élni az életüket egy helyen, pedig a lelkük mélyén valami távoli és magas helyről álmodnak. Általában teljesül az álmuk, ezek a királynők vonzó külsővel rendelkeznek és megnyerőek.