Mióta az idős hölgy elhunyt, a családot a kedvenc madara látogatja!

Fotó forrása: thedodo.com

A múlt hónapban hunyt el Dorothy Booth, Virginiában. A 97 éves hölgy békességen távozott, óriási űrt hagyva mindazok szívében, akik szerették a drága nénit.

A halála után nem sokkal a családot egy titokzatos látogató lepte meg, aki nem is érkezhetett volna jobbkor. Debbie és Jeanne, a néni lányai még a halála előtt arról beszélgettek vele, hogy vajon mi lehet a túlvilágon.

Angela Abbott, a néni unokája arról számolt be, hogy sokszor viccelődtek a nagymamájával, hogy majd küldjön egy üzenetet odaátról, hogy a család tudja jól van és boldog. Az unokája azt mondta, küldjön egy bíboros madarat. A néni azt válaszolta, majd meglátja mit tehet.

Fotó forrása: thedodo.com

A család most azonban azt érzi, hogy a néni teljesítette a kérést.

A halotti megemlékezés után a család összegyűlt a lakásban és valami különös zajt hallottak a konyhából.

Az apuka észrevette, hogy egy bíboros madár szállt a konyhába, annyira szelíd volt, hogy meg is fogták. Örömükben könnyek csordultak a szemeikből és fotókat készítettek a madárkáról. A lányok úgy érezték, tényleg megtörtént, amire vártak.

Úgy érezték, nem is jöhetett volna jobbkor a látogató, azt gondolják, választ kaptak az imáikra. A kis csodának azonban jobb a szabadság, ezért ki is mentek a kertbe, hogy szabadon engedjék. A madár azonban nem akart elrepülni. Szabadon engedője vállára szállt inkább.

THIS IS A MIRACLE! 🙌🏼 This is amazing- so as many know my husband’s grandmother Dorothy Booth passed into glory two weeks ago.. (she was 97) For the past few years my mother-in-law Debbie and her sister Jeanne have talked to Grandma and on several occasions asked her (when it was her time to leave this world) send them a sign once she was in heaven, and they specifically asked that a cardinal would be involved. Aunt Jeanne also prayed that the Lord would do it in such a way that they would never have thought of. Well, God answered that prayer yesterday, (the day after grandmas memorial service, and hours after they had been talking about that very prayer) while they were playing grandmas favorite card game, “Canasta”!!!They heard something at the kitchen window and my father-in-law Brian went out to check. A cardinal was there and he was able to bring it inside. For 10 min they held and pet it, then they decided to go outside to release it. Following is a short video clip of this amazing experience and what happens next! (The bird flew away 10 min later) You must watch!! Our God is so faithful! 😭❤️🙌🏼YouTube: https://youtu.be/Qp4gBYMFBAQNew video (Behind scenes)https://youtu.be/Kqy3RZ_TnAw

Közzétette: Angela Abbott Patteson – 2019. január 21., hétfő

A legtöbb kívülállónak ez talán nem jelent sokat, de ők teljesen megnyugodtak és úgy érzik, hogy ez egy Isteni jel. A család véleménye szerint ez nem lehet különös egybeesés. Édesanyjuk kedvenc madara csak nehezen akart elrepülni a nővérektől.