Mit látsz meg először a képen? Ez a teszt elárulja, melyek a tudatalattid legnagyobb félelmei!

A tesztek elemzésével megtudhatod milyen a személyiséged, melyek az értékeid, melyek a félelmeid, a traumáid és még sok minden mást is.

Ezek a tesztek megmutatják azt is mi rejlik a tudatalattidban. Ma egy olyan tesztet hoztunk el nektek, amely megmutatja mi a legnagyobb félelmetek. Tekintsétek meg a teszthez tartozó fotót, melyik az a dolog ami először megtetszett rajta?

1 A kislány

Ha a kislány az amelyik először megragadta a figyelmedet, akkor biztosan van olyan traumád vagy problémád amely még a gyerekkorodból származik vagy egyszerűen csak a tudatalattid tárol egy olyan dolgot amiről te nem igazán tudsz. Lehet egy olyan trauma amit a születésednél éltél át, pl. halálfélelem, vagy nem volt szoros kapcsolatod a szüleiddel, nem kaptál elég ölelést, simogatást, vagy pedig azt érzed, hogy nem törődnek veled mint, nem kapod meg azt amire szükséged van. Ezek a dolgok befolyásolják a felnőttkori életedet.

2 A pillangó

A pillangó a fotó közepén van, ezért nem lehet nem észrevenni, mindenkinek vonzza a tekintetét. A pillangónak különleges jelentése van egyes kultúrákban. Ha pl. pillangóval álmodsz, akkor történhet valami új dolog az életedben. Ha álmodban a pillangó hirtelen eltűnik, akkor ez nem túl jót jelent, valami szerencsétlenség történhet az életedben vagy egy nagy lehetőséget szalaszthatsz el.

Megtörténhet az is, hogy most azt érzed, depresszióban szenvedsz. Lehetséges, hogy ez azért van mert elvesztettél egy olyan személyt akit nagyon szerettél. A pillangó még azt is jelképezi, hogy inkább a múlt történésein gondolkodsz, egy olyan elveszett lelket keresel, aki hozzád vagy máshoz tartozik.

3 Az eper

Az eper a szerelmet jelképezi, mert az eper formája a szívhez hasonló. Ha ezt láttad meg először akkor félsz a sikertelen kapcsolatoktól vagy egy viszonzatlan szerelemtől.
Ugyanakkor azt szeretnéd, hogy legyen szerelmi kapcsolatod, de mégis félsz tőle.
Ez az óhajod nagy valószínűséggel a szüleid példájából származik, akiknek boldog és szeretetteljes kapcsolatuk van. Ha pedig a szüleiddel való kapcsolatod nem a legjobb volt akkor ez a félelmed a családból származhat.

4 A koponya

A koponya nem látható ezen a fotón, ez csak egy illúzió amelyet a többi dolgok alkotnak. Ha a koponya nyerte el a tetszésedet akkor halálfélelmed van amely különböző élethelyzetekből kifolyólag adódhat. Általában ez a félelem minden emberre jellemző, de néha nagyon nagy hatással lehet rád és ennek van egy magyarázata. Nagy valószínűséggel tanúja voltál egy balesetnek, vagy pedig megviselt egy rokonod halála.

5 A fák

A fotón 2 db fa látható, amelyeknek a koronája fent összeér, egy hidat formálva. Ez azt jelenti, hogy rád két egyéniség jellemző. A legérdekesebb az, hogy ez a két ember (vagy mind kettő) csak az érzelmeid, döntéseid és a hangulatod reprezentálja. Lehetetlen megfogalmazni és leírni őket mert nagyon egyediek és hosszútávú megfigyelést igényelnek. A félelmeid is a különleges egyéniségedből fakadnak.