Most lehull az álarc! Íme, a nők igazi arca minden állatövben!

Minden állatövi jegyre jellemző, hogy elrejti valódi arcát az egyénisége mögé

A nő már önmagában is egy nagy rejtély, de az álarc alatt látszik a valóság: azaz sebezhető. De akkor lássuk ki is rejtőzik a maszk alatt valójában?

Abban talán mindannyian egyetértünk, hogy mindenki egy saját egyedi maszkot visel. Ami a nőket illeti, a szebbik nem képviselői a legmagasabb szinten tudják ennek a csínját-bínját.

Hogy ezt hogy képesek ilyen mesterien űzni, örök rejtély marad. Ki más, mint egy nő képes arra, hogy elrejtse az igazi érzelmeit. Az asztrológusok úgy vélik, hogy a nők, adottságuknál fogva olyanok, hogy könnyedén és egyszerűen elrejthetik valódi arcukat, és felvehetnek a helyzetnek megfelelő álarcot. Ez a tulajdonságuk, képességük genetikailag beléjük van kódolva. Ez tehát az, amit az asztrológusok mondanak.

A Kos nő egy erős, aktív és agresszív nő képét mutatja, pedig valójában, legbelül egy „mindenki által elfelejtett gyermek”. A Kosok szörnyen félnek attól, hogy elhagyják és cserbenhagyják őket, ezért minden módon megpróbálják elfedni belső félelmeiket és érzéseiket.

A Bika jegyű nő egy nyugodt, kiegyensúlyozott nő képét kelti, bár valójában a Bikát pánik félelem fogja el fél a káosztól és a globális kataklizmától az életében, a legrosszabb amit el tud képzelni, hogy egy nagyon közeli és kedves ember ezen káosz hírnöke. Ne gondoljuk azonban, hogy a Bika képes ezen félelmeit a világ elé tárni.

Az éleslátás és nyugalom álarca mindaddig a Bikán lesz, amíg meg nem találja a kiutat a számára kellemetlen helyzetből.

Az Ikrek jegyű nők álarca is csalóka, hiszen egy vidám és gondtalan nőt látunk, aki mindent probléma nélkül megold. Valójában az Ikrek mindenképpen arra törekednek, hogy emögé az álarc mögé rejtsék el azt a hihetetlen idegességüket, amit amiatt éreznek, hogy elveszíthetnek olyan dolgokat, vagy embereket, akik képesek arra, hogy az egyhangúságból, a csüggedtségből kiszabadítsák.

A Rák jegyű nők gyengédek, együttérző, szeretettel és gondoskodással teli, lény képét keltik, aki meghallgat, tanácsot ad, de az álarc mögött egy hideg számítású ravasz természet található. A Rák kizárólag saját magára és a saját javára gondol. A Rákkal szemben mindig ébernek kell lenni.

Az Oroszlán jegyű nő, mint az állatöv jegyek királya, szeret vigyázni a hírnevére, mindig emelt fővel és fennhéjázó tekintettel néz a körülötte lévőkre, pedig valójában ezen álarc mögött egy puha és gondoskodó szív található. Aki az Oroszlánt gyöngédséggel, gondoskodással, bókokkal halmozza el, igencsak boldog lesz mellette.

A Szűz jegyű nők jellemzője, hogy döntéseikben megfontoltak és megingathatatlanok, de sose felejtsük el, hogy létezik egy másik arcuk is! Ezen álarc mögött egy kiváló nyomozó lakik!

Ha egyszer egy Szűz szemet vet egy férfira, és hozzá akar menni, akkor érdemes a férfinak vigyáznia vele, mert annak minden titkát feltárja, kezdve a bankszámla-, skype jelszavaitól az e-maileken át, a Szűz mindent meg akar szerezni, de teszi ezt olyan természetesen és észrevétlenül, hogy a szeme sem rebben.

A Mérleg jegyű nő nyugodt, békés, bizalmat sugárzó teremtmény, de sajnos nem ez az igazi arca. Az álarc mögött, amit a világ felé mutat, kiviláglik a Mérleg valódi énje, ami, sajnos nagyon messze áll az ideálistól. A Mérleg nők bábként tekintenek a partnerükre, aki képes elviselni minden szeszélyüket és kielégíteni vágyukat. A Mérlegek nem képesek megoldani egyetlen saját problémájukat sem külső segítség nélkül.

A Skorpió nő szigorú megjelenésű, büszke és erős, valójában azonban egy igencsak kedves lány, olyan, aki képes teljesen odaadni magát a másik embernek, hűséges típus. Ha a te párod egy Skorpió, akkor gratulálhatunk, te vagy a legboldogabb az egész világon. A Skorpió nő a sors ajándéka, érdemes tehát nagyra értékelni!

A Nyilas nő, egy szeszélyes, független, akaratos, a saját útját járó képet mutatja. Álarca egy olyan önálló ember képét sejteti, aki jól ismeri az összes hétköznapi ügyet, de ez ismét csak hamis. A Nyilas arról álmodik, hogy ilyen legyen, pedig valójában nem ilyen. Egy Nyilas folyamatosan nyafog és sír, panaszkodik, hogy milyen szerencsétlen csillagzat alatt született.

A Bak nő tűnik a leginkább magabiztosnak, nyugodtnak, de ez csak a megjelenés. Ha az álarca alá tekintünk, vagy ha egy merész javaslattal állunk elébe, a reakció azonnali lesz, és ostobábbnál ostobább kifejezéseket fogunk hallani tőle. Annyi csökönyösség és elégedetlenség hagyja el a száját, hogy már azt is sajnálni fogjuk, hogy egyáltalán megszólaltunk.

A Vízöntő nő, különc, viharos, rendkívüli jellemnek tűnik, olyannak, aki port hint a másik szemébe. Ugyanakkor a Vízöntő mosolya mögött egy mély pszichoanalitikus áll, aki képes megtörni a legkeményebb diót is. Ne feledjük, hogy ha a Vízöntőt eláruljuk, vagy ennek csak a gyanúja is felmerül benne, jobb, ha tudjuk, hogy a legenyhébb dolog a tányérok dobálása lesz, jobb esetben a nappali padlójára, rosszabb esetben a homlokunk irányába.

A Halak jegyű nő elsőre egy aranyos és pompakedvelő, egy szépséges teremtmény képét kelti, amely erős férfira vágyik, egy magányos és védtelen kiscica. De ez valójában csak egy tapasztalatokkal alátámasztott női stratégia. A Halak képesek arra, hogy a horgukra olyan csalit akasszanak, amivel a számukra legmegfelelőbb horgászt fogják ki. Emellett mesterien tudják kivetni a hálójukat is, oda, ahol mindig lesz fogás.