Nézd ezt a különleges padló dizájnt! Tökéletes egy hagyományos stílusú lakásba!

Nem létezik jobb és formázhatóbb anyag a fánál. A természetes színek és a faanyagok soha nem mennek ki a divatból, mert a természetes anyagok remek hangulatot keltenek a lakásban. Könnyű jól érezni magunkat egy olyan lakásban ahol a környezet természetes szépsége szemet gyönyörködtető. Az ötlet, hogy fából készítsünk padlót csodás és utánozhatatlan.

Fából készült padló

A fa méretre vágása

1. Elsősorban kitartásra van szükség, hogy valami szépet akarj készíteni. Ezen felül fára, kesztyűre, láncfűrészre és fejszére lesz szükséged.

2. A borókafa, vagy a fenyőfa tökéletes választás. Nem csak jól fognak mutatni, de hihetetlenül kellemes illatuk is lesz.

3. Vágd a fákat körformájúra – remek elfoglaltság. Minden darab egyedi lesz.

4. Válogasd át a fakorongokat és tedd félre azokat, amelyek nem megfelelőek a mintázatuk, vagy a minőségük miatt.

A használható darabokról távolítsd el a fa kérgét, ezt egy vésővel megteheted.

5. A korongokat lassan a padlóhoz ragasztjuk, ezért fontos, hogy előtte a ragasztandó felületet alaposan átpolírozd.

6. Kenj faragasztót a padlóra és helyezd el a köröket a földön. Szellőztesd a helyiséget, hogy a ragasztó megköthessen.

7. A fapadlóra kenj egy réteg folyékony gyantát, ha megszáradt, a korongok közötti réseket töltsd fel 80% homokos habarcs és 20% fűrészpor keverékével. Végül kenj az egészre folyékony gyantát. A padló gyönyörűen fog csillogni!

A különleges padló remekül mutat egy vidéki házban, de egy nagyvárosi lakás nappalijában is. Próbálj meg az otthonod komfortossá és hangulatossá varázsolni, mert az otthon az életünk fontos része! Bátran próbáld ki ezt a tippet, anyagilag sem kerül sokba és az elkészítése sem bonyolult.